Zanimljivosti

"PLAKALA BIH ISPOD VODE": Evo kako je prošao prvi dan na poslu jedne fotografkinje, ovo se ne viđa svaki dan! (VIDEO)

Svi su čekali da fotografijom ovekoveči ulazak mlade među svatove, međutim svedočili su nemiloj sceni.

17.07.2023 14:00

"PLAKALA BIH ISPOD VODE": Evo kako je prošao prvi dan na poslu jedne fotografkinje, ovo se ne viđa svaki dan! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/kamz_al

Kada ste konačno, posle mnogo upornosti i strpljenja stigli do prave šanse i željenog posla, prvi dan na poslu je sasvim blizu, a vi shvatate da je mnogo pitanja i nepoznanica pred vama. Većina ima želju da ostavi što bolji utisak, ali trema ne može da izostane.

Iako nove životne odluke, nove situacije i novo okruženje nose neizvesnost, veru u sebe i pribranost treba sačuvati. Međutim, prvi dan na poslu ove TikTokerke, koja je počela da radi kao fotograf na venčanjima, pretvorio se u pravi fijasko.  

Pixabay

Počela je da radi kao fotograf na svadbama i njen prvi radni dan je bio potpuni fijasko

Kao i većina, verovatno pod velikim uzbuđenjem i stresom ona se suočila sa veoma neprijatnom situacijom. Naime, dok je devojka pokušavala da uhvati lep kadar mlade koja je svoj najlepši dan proslavlja na bazenu u društvu roditelja koji je dovode na poslavu, fotografkinja je zakoračila unazad, nagazila na ivicu bazena i završila u vodi. Ono što je najveća tragedija jeste da niko od gostiju nije prišao da joj pomogne već su je samo bledo gledali.

Iako je ovo trebalo da bude njen prvi i neverovatno uspešan dan na novom poslu, na žalost, realnost je bila potpuno drugačija. Ona je u opisu objave napisala "danas sam startovala kao fotograf za venčanja i evo šta se dogodilo".

Komentari su počeli da se nižu i video je postao popularan za kratko vreme.

 

- Ja bih ostala ispod vode.

- Kamera je uništena.

- Otplivala bih do kuće.

- Ovo deluje toliko opasno.

- Plakala bih ispod vode - komentarisali su TikTokeri.

Iako je mnoge ova nezgoda nasmejala, većina je rekla da je mogla da se povredi i da situacija nije uopšte smešna. Drugi su osudili goste koji su stajali sa strane i nisu prišli da pomognu devojci u nevolji, ali ona je pokazala da je pravi profesionalac bez obzira na sve. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)