Psihologija ŠTA SE U STVARI DOGODI, PA DECA DIGNU RUKU NA SVOJE RODITELJE? Stručnjaci otkrivaju zbog čege se dešavaju neki od najtežih zločina, posebno nad majkama! 16:13
Dete RODITELJI SU PRIMETILI DA NEŠTO NIJE U REDU S NJIHOVOM BEBOM - šepala je kad je prohodala! Dijagnoza im je došla kao šamar, ta bolest pogađa PENZIONERE, a onda su usledili ostali znaci! 14:05
Psihologija "JOŠ NISAM REKLA RODITELJIMA DA IMAM RAK U 4. STADIJUMU": Ispovest jedne žene dira pravo u srce - ovo su njeni razlozi za ĆUTNJU! 22:15
Dete KAKO ZNATI DA DETE IMA AUTIZAM? Poznati psihoterapeut razbija mitove o ovom stanju i ima važnu poruku za roditelje - otkriva šta znači termin DECA OD STAKLA! (VIDEO) 12:45
Roditeljstvo STEFAN JE MISLIO DA SU GA OSTAVILI KAO BEBU: 35 godina kasnije pojavio se u takmičenju i saznao mučnu istinu - prevrnuo je nebo i zemlju da nađe roditelje (VIDEO) 17:01
Kosa PRAVA SENZACIJA! KAD VIDITE SA KAKVOM KOSOM SE RODILA OVA BEBA, ODUŠEVIĆETE SE: Njenu majku opsedaju JEDNIM JEDINIM pitanjem! 06:40
Vesti STRANAC MI JE PRIŠAO NA ULICI I REKAO DA JE MOJA SESTRA U STVARI MOJA MAJKA: A onda je jedna slika otkrila šta su svi krili od mene 30 godina! 16:50
Roditeljstvo ČUVENI PSIHOTERAPEUT OŠTRO SE PROTIVIO ZABRANI BATINA ZA DECU: Dr Milivojević upozorio je na katastrofalne POSLEDICE - deca će nam biti DIVLJACI! 07:20
Ispovesti SVEKAR I SVEKRVA SU NAS TUŽILI I TRAŽE 650.000 EVRA - razlog je više nego bizaran: Tvrde da im nanosimo bol jer ja još nisam rodila! 07:31
Vesti MILOŠ IZ NIŠA JE OTIŠAO U MUP PO DOKUMENTE: Kada je službenica videla ime majke, nastao je HAOS 13:31
Vesti TROJKE RAZDVOJENE NA ROĐENJU, MAJKA JE DVE BEBE DALA NA USVAJANJE: Posle 26 godina sestre su saznale jezivu istinu! (VIDEO) 11:40
Vesti SEDMOGODIŠNJAK JE OTIŠAO NA ODMOR S RODITELJIMA SA KOG SE NIKADA NIJE VRATIO: 23 godine kasnije njegova smrt je spasla na milione ljudi! 11:40