Vesti PRE 30 GODINA OVA BRAĆA SU USMRTILA RODITELJE i osuđena su na doživotnu kaznu zatvora: Sada zbog nove serije izlaze s robije, Amerika u šoku? (FOTO) 16:45
Roditeljstvo MAMA I TATA SU SE POLJUBILI PRED BEBOM: Njena reakcija dira pravo u srce, nastala je cika i vriska, više je nego jasno šta se dešava kod njih u kući! (VIDEO) 10:30
Strast SPAVALA SAM SA 400 MUŠKARACA ZA 9 MESECI, CILJ MI JE NJIH 600 U 2024! Partnere ovako bira, moraju da ispune jedan uslov! 21:30
Vesti (VIDEO) BEBA JE SELA NA JEDNOROGA, A ONDA JE URADILA ŠOK STVAR: Otac potrčao da je smiri, nikad ovako nešto nije video 11:30
Ispovesti SAMO 12 SATI POSLE SVADBE OSTAVILA SAM MUŽA: Od ovih ljudi sam morala da pobegnem, nisam mogla da izdržim 20:30
Roditeljstvo OČEVI KOJI IMAJU ĆERKE ŽIVE DUŽE - a evo kako sinovi utiču na roditelje: Dok se za žene koje su dugo same kaže OVO 17:20
Roditeljstvo TRI PUTA ME JE PLJUNULA U LICE: Žena šokirana ponašanjem devojčice, evo šta su radili roditelji za to vreme! (VIDEO) 06:30
Zanimljivosti PRVO POJAVLJIVANJE RODITELJA KEJT MIDLTON: Ćerka objavila svetu da ima rak, a oni su se "krili u rupi" sve do danas! 13:33
Roditeljstvo EVO KAKO DA VAM BEBA ZASPI ZA MINUT: "Ja sam mama i sada ću ti promeniti život ovim trikom!" 17:00
Roditeljstvo OVA PORODICA IMA 9 ČLANOVA I BILI SU SIROMAŠNI I GLADNI: Svi ih jezivo napadaju, "ne treba da imate više dece!" 07:34
Zanimljivosti "DOSTA MI JE RODITELJA, NISAM NIČIJA DADILJA": Nastavnici prekipelo i posle 24 godine dala otkaz u školi 11:42