Brak i veze

SVADBA O KOJOJ BRUJI CEO SVET: Samo je uleteo i napravio haos, šokirana nevesta nije mogla da izusti ni reč (FOTO+VIDEO)

Kako to izgleda kada neko drugi ukrade šou na svadbi, ovi mladenci su osetili na sopstvenoj koži!

13.07.2023 10:00

SVADBA O KOJOJ BRUJI CEO SVET: Samo je uleteo i napravio haos, šokirana nevesta nije mogla da izusti ni reč (FOTO+VIDEO)
Isntagram-doggy_delightful

Mnogi parovi zakazuju venčanje, fotografa i sve što se tiče ceremonije sklapanja braka mnogo meseci unapred, a onda tog dana po nepisanom pravilu ne bude sve baš po planu. Mnogo sitnih detalja je neophodno ukopiti kako bi venčanje proteklo onako kako je planirano, budući da je uvek uključen veliki broj gostiju. Ma koliko zahtevna organizacija bila mnogi se se slažu da je vredelo svakog truda.

Isntagram-doggy_delightful

Pas je uleteo u kadar i napravio šou na svadbi

Mladenci se, po pravilu, najviše raduju svadbenim fotografijama koje će ostati kao dokaz krunisanja jedne ljubavne priče i koje će moći i oni i njihovi naslednici da gledaju godinama kasnije. Fotografi su unapred planirani i rezervisani specijalno za taj dan, ali i tog posebnog dana nešto može da krene van protokola.

Najbolji primer za to je jedan razdragani pas koji je po mišljenju mnogih “ukrao šou”. Najverovatnije je jedan od njegovih vlasnika ovaj mladoženja ili mlada. Smatra se da psi osećaju isto što i vlasnici, tako da je uz celokupnu euforiju oko organizacije najsrećnijeg dana i ovaj pas bio veseo.

Poznata slika, mlada u raskošnoj beloj venčanici i dugim velom od tila i mladoženja u elegantnom odelu poziraju za fotografisanje. Kako bi se vio dugi veo koji pada sve do zemlje i vuče se po njoj, mladi drže veo podignut van tla i raširen. Fotograf je spreman za prve bračne fotografije veselog para kada ushićeni pas trči i prolazi kroz rašireni veo odnoseći ga za sobom. Nevesta je bila šokirana iznenadnim upadom gledala šta se dešava i nije mogla da izusti ni reč. Najbrže se snašao fotograf koji je uspeo da slika nestašnog psa koji beži sa sve velom.

 

 

Snimak stoji naslovljen kao:

- Ja sam sada mlada - a dobio je salve pohvala za ovog ushićenoh psića.

- Ovaj pas je definitivno ukrao šou.

- Šteta što je ovo omelo fotografa, te fotografije bi bile najbolje.

- Možda je ovo trenutno poremetilo mladence, ali godinama kasnije sećaće se ovoga uz smeh.

- Pas je bio taj koji je želeo da bude u centru pažnje.

- Mislim da je ovo neki znak.

- Ovaj pas je zapravo odbegla mlada.

- Mislim da psić pripada nevesti i da je ljubomoran.

- Suze su mi pošle od smejanja, ali on je ipak bio glavni na tom venčanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)