Ispovesti

IMALI SU BAJKOVITO VENČANJE, A ONDA JE NESREĆA SVE IZBRISALA: Ono što je mladoženja posle svadbe uradio, mladu devojku dovelo je do suza (FOTO)

Delovalo je kao da proživljavaju bajku, međutim, sudbina se opako poigrala sa mladencima.

13.06.2023 16:00

IMALI SU BAJKOVITO VENČANJE, A ONDA JE NESREĆA SVE IZBRISALA: Ono što je mladoženja  posle svadbe uradio, mladu devojku dovelo je do suza (FOTO)
Facebook/Jeremy Stamper

Džastis i Džeremi Stemper imali su 2014. bajkovito večanje iz snova. Svoju veliku ljubav krunisali su brakom na najlepši način. Život mladog para iz korena se promenio kad je Džastis samo nekoliko meseci kasnije doživela tešku saobraćajnu nesreću. 

Njen suprug je plakao od sreće kad su mu lekari saopštili da su uspeli da spasu život njegovog ženi. Međutim, ispostavilo se da je ona nakon nesreće doživela delimičan gubitak pamćenja i da nije mogla da se seti njihovog venčanja.

Školska ljubav

Džastis i Džeremi upoznali su se kao deca u osnovnoj školu, zaljubili se kao srednjoškolci i venčali se odmah nakon završetka srednje škole

- Bili smo jako mladi kad smo započeli vezu ali smo jednostavno od početka znali da nam je suđeno da budemo zajedno - ispričala je Džastis.

Sve se promenilo u sekundi kad je ona za dlaku izbegla smrt u saobraćajnoj nesreći. Kako je ispričala, ne seća se detalja nesreće ali na osnovu policijske rekonstrukcije uspeli su da sklope priču šta joj se dogodilo.

Naime, Džastis je vozila auto-putem svoj automobil brzinom od 80 km/h kad je iz jednog sporednog puta izleteo drugi auto i svom silinom je udario u njena kola. Sudar je bio toliko jak da je ona zajedno sa svojim autom odbačena 15 metara sa puta. 

- Probudila sam se u bolnici. Bilo je strašno kad sam shvatila da se ne sećam mnogih stvari iz svog života. Prepoznala sam Džeremija, znala sam da ga volim ali uopšte nisam mogla da se setim našeg venčanja. Lekari su mi rekli da budem strpljiva i da će mi se sećanje možda vratiti u nekom trenutku - ispričala je ona.

Muž za primer

Vreme je prolazilo i koliko god se trudila Džastis nije mogla da se seti sopstvenog venčanja. Danima je gledala fotografije i snimak sa svadbe, gledala je svoju venčanicu u ormanu i - ništa.

- Posle mesec i po dana skupila sam hrabrosti i priznala sam Džeremiju da se uopšte ne sećam naše svadbe. Pogledao me je sa puno ljubavi i rekao: "Nema veze. Ako se ne sećaš venčaćemo se ponovo" - rekao je njen suprug.

S obzirom na to da su samo nekoliko meseci ranije potrošili kompletnu ušteđevinu na svadbu u pomoć su im priskočili prijatelji i rođaci.

- Naše prvo venčanje je bilo sjajno, ali želim da Džastis potpuno uživa u našem drugom odlasku pred matičara. Samo zbog nje sam to sve uradio i bilo je sjajno i drugi put. Moja supruga je bila oduševljena - otkrio je Džeremi.

Njegova žena ne krije da je bila ganuta do suza ovom postupkom svog supruga.
- Srećna sam što sam živa i što pored sebe imam muža kao što je Džeremi. Bez njega ne znam ni šta bi bilo samnom. On je bio moja snaga i najveća podrška tokom dugog perioda rehabilitacije, a organizacija našeg drugog venčanja samo je bio još jedan dokaz da sam pravog muškarca odabra za supruga za ceo život - iskrena je bila Džastis.

- Bravo za muža! Tako se pokazuje ljubav prema ženi -

- Vaša priča je ujedno i srećna i tužna -

- Prava si srećnica, njegova ljubav je nemerljiva. Zavidim ti što imaš takovog muža - bili su samo neki od komentraa na post Džastis na društvenim mrežma. 

Komentari (0)