Zanimljivosti

SVET BRUJI O HALJINAMA OVIH ŽENA ZA VENČANJU: Mlada završila u suzama, na mrežama pokrenuta burna rasprava! (VIDEO)

Većina korisnika mreže bila je revoltirana potezom gošći na venčanju, istakavši da bi ih najradije izbacili sa ceremonije zbog nepoštovanja bontona.

29.04.2023 14:01

SVET BRUJI O HALJINAMA OVIH ŽENA ZA VENČANJU: Mlada završila u suzama, na mrežama pokrenuta burna rasprava! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/isabellasg3

Čitav svet bruji o video-zapisu koji je postao viralan, a u kom se čak dve žene pojavljuju u elegantnim, belim haljinama na venčanju svoje poznanice, što je mnoge izbacilo iz koloseka, pokrenulo ozbiljnu raspravu na mrežama i postavljanje pitanja da li ljudi uopšte znaju za postojanje bontona na venčanjima. Snimak je objavila Tiktokerka Izabela Santos Giha i uz njega napisala: "Dve devojke su nosile belo na venčanju mog prijatelja".

Ona je najpre na ceremoniji zumirala damu u dugačkoj, beloj, vezenoj haljini, naglasivši da ta gošća nosi tipičnu venčanicu, a zatim je snimila drugu ženu, takođe u beloj haljini, uz konstataciju: "Mlada se rastužila". 

Printscreen/TikTok/isabellasg3

Jedna od devojaka se pojavila u beloj, elegantnoj, vezenoj haljini i zbunila mnoge svojom toaletom

U opisu objave je još navedeno i da je takvo ponašanje nepoštovanje jer svatovi "Nikad ne bi trebalo da nose belo na nečijem venčanju".

Snimak je pregledalo 27,5  miliona korisnika TikToka, a za samo dva dana ga je lajkovalo 2,8 miliona njih. Prema mišljenju mnogih, takvo ponašanje je neprihvatljivo i nošenje bele haljine na dan venčanja drugog je velika greška jer odvlači pažnju od mlade. 

@isabellasg3 Please never wear WHITE at someones wedding. It is sad and disrespect. @sisilozada #bolivia ♬ original sound - Isabella Santos Giha

- Ja kao prijatelj.... izvini, možeš li poći sa mnom? Odvedem je do izlaza i izbacim, pa neka promeni haljinu i vrati se nazad kad to učini. Hvala lepo - 

- Crveno vino je rešenje za sve -

- Šta?? Ovo su gošće?? -

- Rođaka mog supruga je isto obukla belo na mom venčanju -

- Ali zašto?? - komentarisali su šokirani Tiktokeri.

Pojedinci su naveli kako bi izbacili tu devojku sa venčanja da su u pitanju oni i njihovo slavlje, dok su se neki našalili da bi rado uništili gošćinu haljinu i to prosipanjem crvenog vina po njoj. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)