Zanimljivosti

NA VRATIMA MU SE POJAVIO ČOVEK I PONUDIO MU NEŠTO KRAJNJE ŠOKANTNO: U neverici ga je gledao i pitao da li je to moguće, a onda je ovaj iz džepa izvadio i novac! (VIDEO)

Snimak sa TikToka je preko noći postao jedan od najpopularnijih jer mnogi nisu mogli da poveruju da tako nešto zaista postoji.

26.04.2023 10:13

NA VRATIMA MU SE POJAVIO ČOVEK I PONUDIO MU NEŠTO KRAJNJE ŠOKANTNO: U neverici ga je gledao i pitao da li je to moguće, a onda je ovaj iz džepa izvadio i novac! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/sbmowing

Jedan čovek nije ni sanjao da će se probudivši se tog jutra imati zanimljivu posetu jednog mladog nepoznatog muškarca. Naime, mladić koji mu se niotkuda pojavio na vratima ponudio mu je nešto što ga je zaprepastilo, pa ga je najpre zbunjeno pitao o čemu se radi i da li je po sredi skrivena kamera, a onda se u čudu osmehivao. Njegov posetilac je, međutim, bio uporan, a onda je čak iz džepa izvadio 100 dolara i rekao mu da je spreman da uradi nešto za njega i za to mu još i plati

Zbunjeni domaćin stajao je na dovratku i nije mogao da shvati šta se dešava. 

Mladić mu je, verovali ili ne, ponudio pomoć oko uređivanja travnjaka i zapuštenog dvorišta koje je bilo obraslo visokom travom, šipražjem i korovom. Budući da je prolazio tuda i da nije mogao više da gleda taj ružan prizor odlučio se da vlasniku kuće predloži da on sve sredi umesto njega. Znajući da će čovek misliti da je u pitanju neki trik, izvadio je i novac kako bi ga ubedio da pristane. 

Printscreen/TikTok/sbmowing

Muškarac je odlučio da preuzme stvar u svje ruke i da pokosi travnjak vlasniku zapuštenog dvorišta

Spenser, kako je mladić u objavi na TikToku predstavljen,bacio se na posao nakon što je vlasnik zapuštenog dvorišta konačno prihvatio pomoć. Interesantno je da se u jednom momentu branio konstatacijom da ima osobu koja mu pomaže oko uređenja travnjaka, ali je na kraju ipak prostao da Spenser uzme stvar u svoje ruke. 

Pomoću profesionlne kosačice mladić je za kratko vreme uspeo da pokosi i poravna sve površine u dvorištu izašavši čak do ulice, a onda je pomoć profesionalnog aparata nalik usisivaču uklonio i počistio sav otpad sa puta i okolnih staza.  

Nekada zapuštena i travom obrasla zelena površina i dvorište, pretvoreni su u neverovatno uređen prostor nalik parku. Čovek je pored kuće i dvorišta uspeo da sredi i okolne površine, jasno i precizno ih koseći i definišući ivice staza koje vode do vlasnikove kuće. Sav neder koji je napravio u tom procesu na ulici, bio je saniran za kratko vreme. Snimak je na TikToku sakupio 2,6 miliona sviđanja, a Tiktokeri su pohvalili Spensera rekavši da je uradio sjajan posao.

- Brate, taj što ti sređuje travnjak tu nije bio od '97 godine -

- Tako motivišuće - 

- Da li mu taj neki momak održava dvorište na deset godina? -

- Moja alergija radi svoje samo gledanjem ovog videa - 

- Gledanje ovoga je poput terapije za mene - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokeri su se složili da je u dvorištu bilo mnogo posla i da se momak prilično namučio, bez obzira na to što je ceo proces radio profesionalnom kosilicom. Neki su mu sugerisali kako je trebalo da snimi početak i kraj rada, odnosno kako je travnjak izgledao pre i posle. Bilo je i šaljivih komentara korisnika koji su ga pitali za uslugu, rekavši mu da bi mogao da poseti njihove starije članove porodice i uradi sve isto za njih. 

Većina je pohvalila čoveka na izuzetnom gestu dobre volje, naglašavajući da je taj posao zahtevan i da mu je trebalo vremena, ali da je uradio sjajnu stvar, kako za sebe, tako i za druge. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)