Zanimljivosti

ŠETALI SU ŠUMOM U POTRAZI ZA BLAGOM: Detektor je pokazao na skrivenu rupu, kad su počeli da kopaju zaprepastili su se od prizora koji su zatekli (VIDEO)

Nisu ni slutili da će pronaći dragoceni predmet ali i opasnu zverku koja ga čuva.

23.04.2023 13:01

ŠETALI SU ŠUMOM U POTRAZI ZA BLAGOM: Detektor je pokazao na skrivenu rupu, kad su počeli da kopaju zaprepastili su se od prizora koji su zatekli (VIDEO)
tiktok/treasurehuntvn

Svako od nas barem jednom je pomislio kako bi bilo odlično da pronađe neki dragoceni predmet, skriveno blago koje bi nam promenilo život. Još od detinjstva smo slušali priče skrivenim dragocenostima na dnu mora, u pećinama i drugim podnebljima gde ljudska noga nije kročila.

Slušajući ovakve priče, istraživači su se dobro opremili i pošli u lov na zlato. U snimku koji je objavljen na TikToku, grupa tragača išla je šumom sa senzorima za detektovanje metala. U jednom trenutku, naprava je pokazala da se u šumi ispod lišća nalazi neka dragocenost.

Užurbano su počeli da sklanjaju lišće i kopaju zemlju ispod njega. Posle par minuta došli su do velike rupe,međutim, na korak do potencijalnog blaga ugledali su opasnu zverku. Zmija dugačka nekoliko metara izvirila je iz rupe. Kada su uspeli nekako da je savladaju, primetili su da je upravo ona ležala na komadima zlatnog nakita.

Ovaj video-snimak dobio je više od pola miliona pregleda i više od 1.000 lajkova. Komentari su se samo nizali. Neki su tvrdili da ne bi prišli zmiji ni za milion dolara, dok je bilo onih koji su mislili da je sve namešteno zarad viralnog snimka za društvene mreže. Šta je prava istina nikada nećemo saznati.

 

 

- Kako je zmija izdržala tako duboko pod zemljom?-

- Ovo je dobra poruka da se do uspeha moramo suočiti sa opasnim preprekama-

- Ne bih smela da priđem zmiji ma i da je blago vredno milione ispod nje-

- Svaka čast na hrabrosti -

- Sumnjiv mi je ovaj snimak, verovatno je sve samo jeftin trik- nizali su se komentari ispod ovog TiktTok snimka.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)