Zanimljivosti

OSTAVILI SU DETE DA SPAVA NA PLAŽI DOK SU SE ZABAVLJALI S PRIJATELJIMA, a onda je usledio šok! Ovoj je noćna mora svakog roditelja! (VIDEO)

Scena sa jedne plaže tokom letovanja potpuno je podelila internet zajednicu.

12.04.2023 11:01

OSTAVILI SU DETE DA SPAVA NA PLAŽI DOK SU SE ZABAVLJALI S PRIJATELJIMA, a onda je usledio šok! Ovoj je noćna mora svakog roditelja! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/sarmed_fuad

Odlazak na more tokom leta je nešto što svi sa nestrpljenjem iščekujemo i čemu se radujemo. Ako putujete sa društvom to je posebno iskustvo jer svi znaju kakva je to zabava, naročito kada su u pitanju porodice. Tome se posebno raduju deca jer i ona pronalaze društvo i tako uživaju. Međutim, iako se čini da je to olakšavajuća okolnost i da bi mogla da delimično skine teret s pleća roditelja, jer deca su zauzeta i lepo se zabavljaju, čini se da opreza, posebno u takvim scenarijima, nikako ne sme da manjka.

Jedan video-snimak koji je pregledan 37 miliona puta na TikToku upravo potvrđuje tako nešto.  

Printscreen/TikTok/sarmed_fuad

Dečak je mirno spavao dok su njegovi roditelji sedeli za stolom pored i zabavljali se s prijateljima 

Naime, grupa ljudi družila se sedeći za stolom na plaži, dok je pored njih na pesku spavao maleni dečak, ne stariji od 3 godine. Budući da on spava pokriven u hladovini, sve izgleda kao da je maksimalno bezbedan. Međutim, već u narednom trenutku mališana zapljuskuju talasi mora koji dolaze do plaže usled nagle plime, zbog čega je on gotovo plotpuno u trenutku završio pod vodom. Kada se probudio zbunjeno je pogledao oko sebe ne shvatajući šta se dešava. Na kraju mu je prišao jedan čovek kako bi ga sklonio odatle.

Snimak je šokirao posetioce plaže i ostavio ih u neverici, pa je jedan od njih očigledno morao i da ovekoveči tu scenu.

- On je verovatno mislio da je na Titaniku -

- 100 odsto najgori način da se probudiš -

- Bila bih besna -

- Jadno dete - komentarisali su korisnici mreže.

Iako su mnogi celu situaciju videli kao simpatičnu mnogi su rekli da bi na detetovom mestu bili besni. Takođe, pitali su se šta je sa roditeljima i da li je moguće da na takav način brinu o njemu.

Ipak, snimak je podelio internet-zajednicu jer dok su neki bili besni nemarnim ponašanjem odraslih koji su očigledno zaboravili na dete, drugi su se smejali i zbijali šalu na račun mališana osmišljavajući kreativna objašnjenja za njegovu reakciju

Dečak je bio još u snu dok ga je voda zapljusnula i verovatno ne baš svestan svega što se događa, budući da je reagovao kontrolisano sve dok u jednom trenutku pred kraj snimka nije zaplakao kada je, pretpostavlja se, njegov otac dotrčao da interveniše.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)