Zanimljivosti

RAZBILA JE ZID I PLOČICE U KUPATILU I USLEDIO JE KRIK! Žena je renovirala stan i nije ni sanjala šta će otkriti s druge strane pregrade: Ovo je kao početak horora! (VIDEO)

Tiktokerka Hana podelila je sa milionima ljudi svoje nesvakidašnje iskustvo koje je izazvalo salve reakcija na mreži.

10.04.2023 11:11

RAZBILA JE ZID I PLOČICE U KUPATILU I USLEDIO JE KRIK! Žena je renovirala stan i nije ni sanjala šta će otkriti s druge strane pregrade: Ovo je kao početak horora! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/theottohouse

Tiktokerka Hana na toj društvenoj mreži vodi stranicu po imenu OtoHaus, a kupila je kuću u ruskom stilu koju je želela da renovira i preuredi je po svom ukusu. U tom procesu je, međutim, naišla na veliko iznenađenje kada je rušila pločice i stari tuš u kupatilu.

Naime, kako je navela u svojoj objavi koju je podelila sa milionima korisnika, nikada nije ni sanjala da će ona biti od onih koji će nekada možda iskopati nešto skriveno u starom domu, zbog čega je njeno iznenađenje bilo veće. Zato je, kako je priznala, nakon što je slomila komad zida i shvatila da se iza njega nešto nalazi, vrisnula od šoka, ali i uzbuđenja. Nije krila da se na tren pomalo i uplašila.  

Printscreen/TikTok/theottohouse

Žena je ostala šokirana kada je shvatila da se iza postojećeg zida krije čitava skalamerija 

Uz snimak koji je objavila, prikazavši šta se krije iza pločica koje je uklonila u kupatilu, Hana je napisala: "Skinula sam pločice sa našeg tuša koji curi i pogledajte šta sam našla iza...".

Ona je na pola puta počela da snima. Na početku se vidi da je zidni tuš postavljen u ravni sa gipsanim pločama i starim malterom za pločice. Međutim, Tiktokerka je pomerajem kamere otkrila da se dalje od tuša nalazi velika rupa u zidu. Bila je mračna i na tren nije bilo jasno da li vodi u neku drugu prostoriju ili se završava.

- Pogledajte šta sam iza našla. Sasvim drugi sloj pločica. Morala sam da uklonim i neko drvo jer kao što vidite prekriveno je crnom buđi. Čekajte, šta je to? - govorila je Hana dok je stajala na stolici i virila ka crnilu.

Kada je provirila u rupu otkrila je ogledalo i još pločica. 

- Dakle, ovde imamo ogledalo i još pločica, još jedan čitav tuš - istakla je oduševljena žena.

Njeno otkriće naišlo je na oduševljenje i iznenađenje kod pratilaca na TikToku koji su odmah podelili svoje mišljenje u komentarima.

@theottohouse Part 2: I know everyone wants to see behind the secret shower but this side needed to come down first. Sorry! So we had tile under tile and what I can’t figure out is why there was a radiator/towel rail here as this is the only spot a shower would fit… unless there’s a bath hiding somewhere? PS Totally aware i should be wearing a mask and am aware of the dangers of asbestos! Thanks 😘 #fyp #fypppppppppppppp #bathroomrenovation #renovationseries #renovatingourhome #homerenovation #homereno #diyfail #diygirl ♬ original sound - The Otto House

- Rusko kupatilo za lutke -

- Ovo je poput početka horor filma -

- U 30 godina renoviranja nisam ništa slično video - 

- Imate još metar više kupatila tamo -

- Kuća u kući... - komentarisali su korisnici mreže, na šta se Hana nadovezala da još nije stigla ni da poskida sve slojeve, te da očekuje da će možda otkriti još dosta toga. 

@theottohouse Part 3: There’s more to rip out! 😂 Excited by the potential but this has turned into a huge job. Going to chat to our builder before I go further as this has gone beyond my skillset I think. #bathroomremodel #fyp #bathroommakeover #homereno #homerenovation #fypppppppppppppp #renovationdiaries #diygirl #bathroomreno ♬ original sound - The Otto House

Inače, ona nije jedina koja je otkrila takva iznenađenja u novokupljenim kućama i stanovima. Pojedinci su tokom renoviranja novog doma otkrivali u kući staroj 100 godina čak 11 slojeva poda. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)