Vesti KUPILA JE KUĆU KOJA JU JE OPČINILA, ali u njoj su počele da joj se događaju jezive stvari: "Kada sam trudna pala niz stepenice i videla TAJ UŽAS iz zidova, pobegla sam!" (FOTO/VIDEO) 13:02
Tetka Saveta ĆERKA JE TVRDILA DA ČUJE ČUDOVIŠTA IZ ZIDOVA SVOJE SOBE: Posebnom kamerom otkrili da se radi o nečem mnogo gorem! 13:03
Tetka Saveta REŠITE SE PLESNI POMOĆU JEDNOG TRIKA: Preko noći je ovo ostavila u kupatilu, ujutru je sve bilo čisto i belo! 10:40
Odrasli BIO JE BOLESTAN I OSEĆAO JE SMRAD: Kada je otvorio rupu u zidu ostao je zabezeknut! (VIDEO) 18:25
Zanimljivosti KUPIO JE 253 GODINE STARU KUĆU I POČEO DA JE RENOVIRA: Kad je video šta se krije unutar zidova, nije mogao da sakrije uzbuđenje (FOTO+VIDEO) 16:10
Tetka Saveta ZIDOVI SU VAM PRLJAVI I SIVI A NEMATE PARA ZA KREČENJE: Tanja predlaže da pomešate dva jeftina sastojka, biće čisti i beli kao novi (VIDEO) 14:00
Tetka Saveta ČIŠĆENJE ZIDOVA KORAK PO KORAK: Pomoću 4 sredstva koja već imate u kući uklonite fleke kao profesionalac 18:00
Zanimljivosti KUPIO JE STARU, TROŠNU KUĆU I ZA MANJE OD 3 MESECA OD NJE NAPRAVIO DOM IZ SNOVA: Ovaj mladić je sve napravio sam, a rezultat će vas oduševiti (VIDEO) 09:54
Zanimljivosti RAZBILA JE ZID I PLOČICE U KUPATILU I USLEDIO JE KRIK! Žena je renovirala stan i nije ni sanjala šta će otkriti s druge strane pregrade: Ovo je kao početak horora! (VIDEO) 09:11
Zanimljivosti KUPILA JE KUĆU STARU 126 GODINA, A ONDA JEDNOG DANA RASTURILA ZIDOVE: Usledio je vrisak, potpuno se zgranula, a zatim se dogodilo nešto što nije sanjala ni u najluđim snovima! (FOTO/VIDEO) 15:01
Odrasli VATRA SVETOG ANTONIJA, OPASNOST PO ZDRAVLJE KOJU NISTE NI SVESNI DA IMATE! Ukoliko vas muče glavobolje, kašalj i suzne oči,, sigurno ste u problemu od ove zaraze! 16:00