Tetka Saveta

ĆERKA JE TVRDILA DA ČUJE ČUDOVIŠTA IZ ZIDOVA SVOJE SOBE: Posebnom kamerom otkrili da se radi o nečem mnogo gorem!

Evo šta su pronašle.

03.05.2024 15:03

ĆERKA JE TVRDILA DA ČUJE ČUDOVIŠTA IZ ZIDOVA SVOJE SOBE: Posebnom kamerom otkrili da se radi o nečem mnogo gorem!
tiktok/printcreen/classashley

Ešli Klas je mama koja se trudila da smiri svoju ćerku dok je tvrdila da čuje neobične zvukove "čudovišta" duž zidova u svojoj spavaćoj sobi. Ali kako ti zvukovi nisu prestajali, majka je istražila situaciju termovizijskom kamerom i otkrila je nešto mnogo gore od očekivanog.

Termovizijska kamera je otkrila ogroman roj pčela iza zida, koji se izlio nakon što je napravljena rupa, otkrivajući ogromnu pčelinju koloniju sa oko 50.000 insekata, kao i velike delove saća.

Ešlin dom je postao poprište neočekivane pčelinje invazije nakon što je njena 19-godišnja ćerka počela da čuje buku koja je dopirala iz unutrašnjosti zidova.

 

Otkriće je podelila na TikToku, opisujući uklanjanje pčela kao "noćnu moru”.

 

Prvog dana su uklonili 20.000 pčela

- Prvog dana, pčelar je uklonio 20.000 pčela i 45 kilograma saća, pronašavši maticu koju je sigurno preselio u novi dom, rekla je Ešli.

Iako je situacija delovala kao iz horor filma, otklanjanje pčela nije bilo lako. Nakon uklanjanja pčela sa zidova, otkrivena je još jedna kolonija unutar zidova, dodatno otežavajući situaciju za ovu porodicu.

Rizik je bio ogroman, a osiguravajuća kompanija je odbila da pokrije nastalu štetu, ostavljajući Ešli i njenu porodicu suočenim sa neočekivanim izazovima u svom domu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)