Tetka Saveta

REŠITE SE PLESNI POMOĆU JEDNOG TRIKA: Preko noći je ovo ostavila u kupatilu, ujutru je sve bilo čisto i belo!

Saveti domaćice zlata vredni.

02.03.2024 11:40

REŠITE SE PLESNI POMOĆU JEDNOG TRIKA: Preko noći je ovo ostavila u kupatilu, ujutru je sve bilo čisto i belo!
Shutterstock

Svaka domaćica će potvrditi kako se barem jednom borila sa plesni u svom domu. Ovaj uporni parazit često napada zidove i nameštaj, a neretko ga ima i u kupatilu po ivici tuš kabina zbog čega predstavljaju pravu noćnu moru. Iako mnoge od nas eksperimentišu i pokušavaju da se sa time izbore na razne načine, uglavnom bezuspešno, ipak postoji rešenje.

Jedna Britanka je u Fejsbuk grupi "Trikovi za čišćenje" otkrila kako se rešila plesni u svom domu i to bez neke posebne muke.

Kako to obično biva, prvo je zatražila od savet od ostalih članova grupe, a nakon brojnih predloga odlučila se za jedan, koji uključuje samo dva sastojka.

Shutterstock

Žena je otkrila da izbeljivač dosta pomaže u rešavanju ovog problema

 

Žena je otkrila ostalim članovima grupe da je na najkritičnijim delovima, na ivicama tuš kabine preko noći stavila vatu koja je bila natopljena izbeljivačem i kada se ujutru probudila celo to područje bilo je čisto i belo bez imalo plesni. Budući da je to bio eksperiment i da nije unapred znala ishod, pohvalila se rekavši kako ju je ovaj rezultat iznenadio.

Ona je uz svoj komentar stavila i fotografiju kao dokaz, a žene su bile oduševljene rekavši da su pokušavale da urade isto sa izbeljivačem ali da nije bilo pozitivnih rezultata jer ga nisu ostavljale da odstoji preko noći.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)