Tetka Saveta

NEĆE OSTATI NIKAKAV TRAG: Evo kako da najlakše skinete nalepnice sa tegli i flaša! (FOTO)

Domaćice mogu da odahnu.

01.03.2024 09:30

NEĆE OSTATI NIKAKAV TRAG: Evo kako da najlakše skinete nalepnice sa tegli i flaša! (FOTO)
Shutterstock

Verovatno je svaka domaćica barem jednom iskusila neprijatnu situaciju dok je pokušavala da skine nalepnice sa nekog novog proizvoda ili staklenih posuda  kada bi na kraju ostali ružni tragovi. Iako je svaka od nas isprobala sve moguće načine ne bi li ih se što pre rešila, najčešće bi posezala za vodom i sunđerom i eventualno deterdžentom za suđe. 

Ni to, niti bilo koja druga sredstva nisu dala učinak, a većina nas je pokušavala da problem reši nekim oštrim predmetom ili u gorem slučaju noktima. Međutim, teško ko će potvrditi da je to dalo nekog efekta zbog čega su mnoge žene odustajale.

Pixabay.com

na svim proizvodima postoje deklaracije i nalepnice koje je nekad teško skinuti

Za mame koje imaju i malu decu poznato je koliko ume da bude frustrirajuće pronalaziti razne sličice i nalepnice po nameštaju ili dekoraciji koje je tek teško skinuti.

Nalepnice posebno čini jakim to što je veza između molekula čvrsta, zbog čega su one posebno lepljive. Međutim, kako za sve postoji rešenje i za ovo je jedna blogerka pronašla rešenje koje je podelila na društvenim mrežama. Ljiljana Matić, kako se potpisuje na Instagramu, dala je rešenje za jedan od najvećih problema domaćica, a njeni pratioci su bili oduševljeni. 

Ona je uspela da skine nalepnice uz pomoć jedne stvari koje svi mi imamo kod kuće i bez koje žene ne funkcionišu. Uzela je fen za kosu zagrejala je nalepnicu uz pomoć njega i skinula je začas. Blogerka je pokazala da nije bilo ni ružnih tragova niti bilo kakvih ostataka i da ceo proces traje manje od minut. 

Ipak, fen nije jedinstveno rešenje pomoću kojeg se možemo rešiti upornih nalepnica. Maslinovo ulje može biti od velike koristi, a dovoljno je utapkati ga na nalepnicu i sačekati koji minut, te će se ona odlepiti bez tragova.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)