Zanimljivosti

UPOZNAO JE PREKO INTERNETA DEVOJKU IZ KINE I PREŠAO 7.000 KM ZBOG NJE: Usledio je šokantan veleobrt, postao je vest broj jedan, pa završio u bolnici! (VIDEO)

O slučaju Aleksandera Pitera Kirka (41) i njegove mlađane izabranice Zang (26) ne prestaje da se priča i danas.

bySrećna Republika

08.04.2023 14:01

UPOZNAO JE PREKO INTERNETA DEVOJKU IZ KINE I PREŠAO 7.000 KM ZBOG NJE: Usledio je šokantan veleobrt, postao je vest broj jedan, pa završio u bolnici! (VIDEO)
Pixabay.com

Ako ste se pitali da li postoji išta romantičnije od veze na daljinu koja zaista može da izdrži test vremena i udaljenosti, postoje primeri po kojima se parovi zaista spajaju preko interneta, zatim se zaljubljuju i imaju slatki, srdačni susret po prvi put na nekom aerodromu. To je u osnovi ekvivalent bilo kog romantičnog filma sa srećnim krajem. Nažalost, ne završavaju se sve ljubavne priče na taj način, a među njima je i ona o Holanđaninu Aleksanderu Piteru Kirku koji je zbog nesvakidašnje situacije postao zvezda u Kini.

Naime, tada 41-godišnji Kirk nadao se da je 2016. godine upoznao ženu svog života preko internet aplikacije, i to, ni manje ni više nego u Kini. Ona je imala 26 godina i ime joj je Zang.

Nažalost, devojka očigledno nije delila iste želje kao i Kirk kad joj je on saopštio da dolazi u posetu na prvi romantični sastanak. Navodno je u trenutku kada joj je saopštio da je spreman da pređe više od 7.000 kilometara zbog nje ona mislila da se šali.

Pixabay.com

Kirk je mesecima održavao onlajn vezu sa Zang i na kraju je rešio da je poseti u Kini 

- Bili smo uznapredovali u našoj romantičnoj vezi, ali kasnije je to izgledalo malo bezosećajno prema meni. Jednog dana mi je iznenada poslao fotografiju avionskih karata, a ja sam mislila da je to šala. Kasnije mi se više nije javio - ispričala je Zang lokalnim televizijama nakon što je Kirkov slučaj privukao ogromnu pažnju u Kini. 

Takođe, dodala je da je planirala da obavi plastičnu operaciju u drugom gradu, pa joj je telefon bio isključen i Kirk nije mogao da je kontaktira, a budući da nije verovala da će on zaista doći, na to nije mnogo ni obraćala pažnju. 

S druge strane, Kirk je, verovali ili ne, čekao. Čekao je 10 dana i to na aerodromu nadajući se da će se njegova djevojka pojaviti. 

Jadni Holanđanin je na kraju pronađen veoma slab na aerodromu, a kasnije je odveden u bolnicu kako bi se oporavio. U međuvremenu, Zang se još oporavljala od plastične operacije, ali je preko medija poručila da je i dalje zainteresovana za nastavak njihove romantične veze.

Nažalost, budući da je Kirk dosta vremena proveo u Kini čekajući svoju devojku koja nikako da stigne, ubrzo je morao da se vrati u Holandiju. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)