Ispovesti

UŽIVALI SMO U LJUBAVI, TRAŽILI STAN I VOLELI SE, ali jedna poruka je sve to promenila! A tek kada su mi stigle fotografije, skamenila sam se!

Očajna žena zatražila je savet terapeutkinje nakon što je saznala bolnu istinu i to na veoma težak način.

bySrećna republika

17.03.2023 21:55

UŽIVALI SMO U LJUBAVI, TRAŽILI STAN I VOLELI SE, ali jedna poruka je sve to promenila! A tek kada su mi stigle fotografije, skamenila sam se!
Shutterstock

Jedna devojka odlučila je da na portalu britanskog portala San sa hiljadama ljudi podeli svoju nesvakidanju priču o tome kako joj se se*sualna hemija rasplamsala onog dana kad je upoznala čoveka s kojim je mislila da će provesti ostatak života, sve dok nije saznala da je on oženjen. Žena ima 29 godina, a muškarac za kog je smatrala da je njena srodna duša 35. Upoznali su preko aplikacije za upoznavanje, a od trenutka kad su se ugledali javile su se iskre.

Žena priznaje da nikada nije osetila tako intenzivne emocije prema nekome za tako kratko vreme kao što je osetila s njim. Bio je sve o čemu je sanjala - velikodušan ljubavnik, saosećajan, zabavan i romantičan. U veoma kratkom roku par je počeo da priča i o zajedničkoj budućnosti. Žena se priseća kako joj je partner rekao da jedva čeka da ima decu s njom, a čak su počeli da traže i stanove u koje bi se uselili.

shutterstock.com

Sve je delovalo savršeno, par je počeo da traži stanove kako bi otpočeli zajednički život

Ali, sve se to promenilo u trenu kad je žena primila SMS poruku s nepoznatog broja u kojoj je pisalo: "Kloni se mog muža".

Prvo je mislila da se radi o nekoj šali, ali onda su joj stigle i fotografije s venčanja njenog dečka. 

- Nisam mogla da verujem. Ne samo da je imao ženu, već i dvoje male dece - istakla je očajna žena.

Priznala je da joj se srce razbilo na milion komadića kada je shvatila da je sve što joj je njen partner rekao o sebi bila čista laž. Bila je toliko povređena da je odmah blokirala njegov broj i od tada ga više nije videla.

Foto: Shutterstock

Otkad je dobila slike sa venčanja svog dečka, više mu se nije javila 

Gledajući unazad, žena priznaje da je ignorisala znakove upozorenja u vezi. Nijednom nije prespavala kod njega, a uvek se izbegavala i tema upoznavanja porodice. Priseća se i kako je njen dečko znao da nestaje danima, i dok je smatrala to čudnim, nekako je uvek uverila samu sebe da je zauzet poslom. 

- Mislim da sam u njemu želela da vidim ono najbolje - istakla je očajna žena. 

Sada je devojka slomljenog srca i pita se čime je to zaslužila. 

Stručnjak za odnose odlučila je da uteši ženu i poručila joj da nikako nije mogla da zna šta se događa s njenim partnerom.

- Iako je možda bilo znakova upozorenja, činjenica je da ste odabrali da vidite ono najbolje u svom dečku. On je jedini krivac za ono što se dogodilo, tačno je znao šta radi. Gledajte na to kao na blagoslov jer bolje da saznate sad nego kasnije, kad stvari možda eskaliraju. Znam da vas ovo jako boli i kratkoročno će biti teško pomiriti se s njegovim lažima. Ali, kad ga prebolite biće lakše - objasnila je psihoterapeut. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)