Ispovesti

VIĐAMO SE VEĆ PET MESECI, ALI ON NI NA JEDAN SASTANAK NIJE DOŠAO SAM: Ne znam šta da mislim, jednim potezom me je posebno zaprepastio!

Ispovest očajne žene na Reditu privukla je veliku pažnju, a evo i zašto.

bySrećna republika

04.03.2023 20:01

VIĐAMO SE VEĆ PET MESECI, ALI ON NI NA JEDAN SASTANAK NIJE DOŠAO SAM: Ne znam šta da mislim, jednim potezom me je posebno zaprepastio!
shutterstock.com

Jedna žena nedavno na Reditu požalila da je muškarac s kojim je neko vreme izlazila stalno na sastanke sa njom dovodio i svog dvogodišnjeg sina, što bi im, kako ona kaže, uvek uništilo zajedničko veče... Izlazili su pet meseci, a pre skoro svakog susreta bi njega nazvala bivša partnerkadetetova mama, i rekla mu da mora odmah da do]e po sina. 

Očajna žena je zatražila savet internet zajednice, budući da joj se mladi muškarac prilično dopao i imala je veliku želju da ga upozna. Sve bi to, naglasila je, bilo lakše da nisu stalno u prisustvu mališana kome on, podrazumeva se, mora da bude posvećen stoprocentno. 

- Upoznala sam ga pre pet meseci i svideo mi se jer je jako drag i pun ljubavi, međutim, smetalo mi je što na svaki sasatanak dovodi dete jer nema kome da ga ostavi. A s obzirom na to da nije bio oženjen bivšom partnerom, te samim tim starateljstvo nad detetom nije sudski regulisano, ona je to obilato koristila - ispričala je žena kojoj je bio potreban savet.

Shutterstock

Očajna mlada žena nije znala kako da reši svoj problem

Mnogo su puta tako, kaže, morali u poslednji tren da otkažu svoje planove jer bi ga bivša zvala i ostavila mu dete u poslednjem trenutku. Zato mu je ova devojka rekla da nešto u vezi sa tim mora da preduzme ako želi da im veza napreduje.

Nedavno su tako isplanirali izlazak na večeru bez deteta čemu se, priznala je, veoma veselila, međutim, kad je ušla u restoran videla je da on opet sedi za stolom s dvogodišnjakom. 

- Veselila sam se tom izlasku pa sam se razočarala kad sam ga videla s malenim jer je obećao da će doći sam - rekla je, a kad joj je on mahnuo, kaže, samoga je pogledala, okrenula se i otišla.

Krenuo je za njoj pokušavajući da joj objasni da je morao da uzme dete, ali to je više nije zanimalo.

- Rekla sam mu da mi je dosta toga da nam njegova bivša svime upravlja, a on mi je zamerio što nisam htela ni da ga saslušam i prekinuli smo - rekla je i dodala da sad ipak želi da ga nazove i pokuša s njim da izgladi stvari.

Foto: Shutterstock

Muškarac je mnogo vezan za svog sina, pa joj je bilo žao da on pomisli kako ona ne voli mališana

Reakcije na Reditu bile su podeljene.

- Mislim da bi ipak trebalo da budeš malo popustljivija prema čoveku koji na sastanak dovede dete jer sigurno je da nije imao bolje rešenje - 

- Definitivno je već odavno trebalo s bivšom da dogovori detalje starateljstva, ako treba i zakonski, jer samo na taj način ne bi mogla da mu radi takve stvari -  

- Tužno je da čovek ima osećaj da ste vi bezosećajni prema njegovom sinu - 

- Javite se i pokušajte da izgladite stvar - ređale su se reakcije. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)