Zanimljivosti

ŽELEO JE DA SVOJU NERASPOLOŽENU DEVOJKU OBRADUJE POKLONOM: Kada ju je izveo napolje, čekalo ju je čudo od 80.000 dolara, ali njena reakcija potpuno ga je slomila! (VIDEO)

Postoje žene koje u poklonima vide čistu ljubav, pa makar to bila i samo čokaladica, dok one druge ne mogu da zadovolje ni skupe, materijalne stvari.

28.02.2023 15:16

ŽELEO JE DA SVOJU NERASPOLOŽENU DEVOJKU OBRADUJE POKLONOM: Kada ju je izveo napolje, čekalo ju je čudo od 80.000 dolara, ali njena reakcija potpuno ga je slomila! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/therealdezzo

Nema veće satisfakcije za jednog muškarca od one kada njegova izabranica pozitivno odreaguje kada joj on nešto pokloni ili uradi za nju, pa mu uz to pokaže i dodatnu privrženost. Međutim, ukoliko je prava ljubav u pitanju, ženi nikada materijalne stvari neće biti ispred pažnje i ljubavi patnera, dok je za pripadnike jačeg pola merilo njihove ljubavi na koji način paze na partnerku, kao i ubeđenje da neće štedeti novac da bi je učinili srećnom.

Jedan momak je pokušao da obraduje svoju devojku i izmami njen osmeh i zahvalnost, pa joj je pripremio jedno, moglo bi se reći, nesvakidašnje iznenađenje. Naime, pozvao ju je da izađe do garaže, a nakon što je podigao njena vrata ispred se ukazao moćni crveni džip marke "rendž rover", sa sve pratećom opremom i crvenom mašnom na haubi, čija je cena procenjena na oko 80.000 dolara. Oduševljeno je okrenuo telefon ka devojci, međutim, njen izraz lica je u najmanju ruku bio šokantan. Bledo je pogledala u dečka, pa u auto, a zatim još jednom u njega. Delovala je nezaitnteresovano i do srži razočarano. 

Konačno je progovorila. 

- Šta je ovo? Dušo, zašto si uzeo crveni? Nemam nekih očekivanja da budem ikrena, auto je lep, ali mi se boja ne sviđa - počela je da gunđa nezadovoljna devojka.

Printscreen/Tiktok/therealdezzo

Devojka je bila razočarana poklonom pa je sve vreme negodovala i pronalazila mu manu 

Dok ju je momak snimao želeći da "iščupa" makar nešto pozitivno od nje, ona je zapazila felne koje je navodno, kako je rekla, neko koristio, što znači i vozio taj auto

- Zašto tako reaguješ, kao da te nikada nisam iznenadio nečim novim? Pogledaj kako je auto lep - pokušavao je mladić da je ubedi da promeni mišljenje. 

Devojka je bila kategorična kako joj se boja nimalo ne sviđa i da je to najveći problem. Povrh svega, optužila ga je da je bio s nekim drugim u tim kolima i da taj neko voli tu boju. Muškarac se na kraju prilično iznervirao i uz komentar "jako si nezahvalna" sklonio mašnu s auta. 

@therealdezzo Surprising my ungrateful girlfriend with a limited edition Range Rover 😕 #fyp #ungrateful ♬ original sound - Dez ❤️ Yaz

Korisnici TikToka su ostali zatečeni reakcijom mlade žene. 

- Molim te vrati to i pusti je da pešači. Molim te -

- Ostavi je i ajde sa mnom -

- Nadam se da se ona samo šali -

- Brate , samo raskini sa njom -

- Onaj osećaj kada činiš sve da je usrećiš i opet nije dovoljno - komentarisali su revoltirani Tiktokeri zbog snimka i reakcije devojke koja ih je iznervirala.

Da stvar bude interesantnija, devojka je rekla kako će ipak voziti automobil, ali pod uslovom da njen partner promeni njegovu boju, što je on odbio rekavši joj da to ona učini ako joj se ne sviđa. Nakon što ju je nekoliko puta pitao "da li želi da vozi auto ili ne", ona je nakon dužeg natezanja odgovorila potvrdno. 

Ušavši napokon u mašinu, devojka je nastavila da traži zamerke, pa je upitala momka da li je napunio auto gorivom, što je on negirao, rekavši da to treba sama da učini. Ostala je da sedi besna i mrzovoljna na vozačevom sedištu, a nakon što joj je dečko još jednom postavio pitanje "da li želi ili ne", dobio je odgovor koji ga je ostavio u šoku.

- Vrati ga nazad - rekla je ona ravnodušno i napustila vozilo. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)