Zanimljivosti

MISLILA JE DA JE NA ZIP LAJNU ALI, ALI ONDA JE USLEDIO ŠOK: Devojka će ovo što joj se dogodilo pamtiti do kraja života, ni najhrabrijima nije svejedno! (VIDEO)

Mnogi su se zapitali kako li je srce devojke izdržalo takav nalet adrenalina.

26.02.2023 17:01

MISLILA JE DA JE NA ZIP LAJNU ALI, ALI ONDA JE USLEDIO ŠOK: Devojka će ovo što joj se dogodilo pamtiti do kraja života, ni najhrabrijima nije svejedno! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/.thenewwave

Koje god da su aktivnosti u pitanju, žene su za razliku od muškaraca plašljivije i često nisu raspoložene za eksperimentisanje i nove avanture, posebno ako su na nekim putovanjima. Međutim, jedna od takvih strašljivijih svakako nije devojka koja je pristala da se prepusti adrenalinskom uživanju na zip-lajnu i čiji je snimak postao apsolutni hit na TikToku, ali ona ni slutila kako će se ta njena avantura okončati.

Naime, mlada žena je bila spremna da se spusti niz žicu preko ogromne provalije i čak je i raširila ruke i hrabro i odlučno stala na startnu poziciju, a onda je usledio šok.  

Printscreen/Tiktok/.thenewwave

Devojka se potpuno opustila misleći da se spušta na zip lajn, međutim, usledio je šok 

Ono što je usledilo samo nakon nekoliko sekundi devojka nije mogla da sanja ni u najgorim noćnim morama. U trenu se našla svega nekoliko metara iznad provalije, viseći i ljuljajući se. I dok je lebdela iznad reke, ona je neprestano vrištala verujući da je u ogromnoj opasnosti i da se njena žica otkačila.

I dok su muškarci sa obe strane žice kontrolisali da ona ne upadne u vodu, devojka nije mogla da dođe sebi. Verovala je da je na zip-lajnu, a po sredi je bila varijacija bandži džampa. 

Snimak je na TikToku pokupio 1,8 miliona lajkova, a mnogi korisnici TikToka su se prestravili, ali i nasmejali. 

- Umrla bih misleći da se ziplajn slomio -

- Mislila je da je to ziplajn unutar stena? -

- Mislila sam da je zip-lajn isto, osećala sam kao da mi je duša napustila telo -

- Istraumirala bih se -

- Njeno srce je jako. Moje bi prestalo da kuca misleći da je ziplajn otkazao - komenatrisali su korisnici mreže.

Iako su pojedinci poručili kako je avantura bila sjajna jer pokreće adrenalin, te da bi tako nešto probali, većina se složila da je po sredi najverovatnije traumatično iskustvo i da nisu sigurni kako bi izašli iz toga. Zapitali li se da li je devojka bila predmet podvale svojih prijatelja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)