Zanimljivosti

NAPUSTIO JE PORODICU I PRIJATELJE I OTIŠAO "NA KRAJ SVETA"! Kada se vratio, niko nije mogao da ga prepozna, vrisnuli su, a onda su im svima suze navrle na oči! (FOTO/VIDEO)

Brajan o Kif je odlučio da život promeni iz korena kako bi smršao i tokom više meseci nije imao nikakav kontakt sa svojim najmilijima.

13.02.2023 12:01

NAPUSTIO JE PORODICU I PRIJATELJE I OTIŠAO "NA KRAJ SVETA"! Kada se vratio, niko nije mogao da ga prepozna, vrisnuli su, a onda su im svima suze navrle na oči! (FOTO/VIDEO)
Printscreen/Tiktok/the.okeeffe

Boreći se sa gojaznošću čitavog života, Brajan o Kif iz Irske je odlučio da uradi nešto drastično sa svojim životom i promeni ga iz korena. I dok bi drugi verovatno uzeli personalnog trenera i krenuli odlučno u svoju transformaciju na taj način, mladi tridesetčetvorogodišnjak je uradio nešto nesvakidašnje. 

Dok je kuburio sa težinom, koja je dostizala i do 153 kilograma, on nije imao drugog izbora već da se preseli u manje selo u Španiji kako bi se posvetio svom izgledu i zdravlju. Odlučio je da napusti dotadašnji posao i prekine svaku komunikaciju sa porodicom i prijteljima. Iako to zvuči kao način da se život menja iz korena bez povratka na staro, Brajan je imao zamisao da se vrati kući kada ispuni svoj cilj. Tako je i učinio.

Nakon što je izgubio 62 kilograma zaputio se ka rodnoj kući u Irsku želeći da iznenadi svoje najmilije.

Printscreen/Tiktok/the.okeeffe

Brajan je bio gojazan, a u jednom trenutku je čak imao 153 kilograma 

Dok je radio na transformaciji Brajan je potpuno promenio način života. Posvetio se vežbanju i biciklizmu i svaki slobodan trenutak je boravio u prirodi. Krenuo je u lokalnu improvizovanu teretanu da vežba na snazi sa opterećenjem. 

 

Kako je ispričao, punih 15 godina je isprobavao raznorazne dijete, ali njegovo salo se nije topilo.

- Odlučio sam da potpuno promenim fokus. Posvetio sam se mentalnoj otpornosti, izgradnji discipline i tako sam za sedam meseci svakodnevnog treniranja od po pet sati uspeo da izgubim oko 63 kilograma - otkrio je oduševljeni mladić.  

Sada već zgodan Brajan odlučio je da svoj uspeh i radost podeli sa porodicom i prijateljima otišavši u Irsku. U TikTok snimku koji je podelio na svom profilu i koji je pregledan više od 32 miliona puta, Brajan je zabeležio reakciju svojih najmilijih kada su ga videli posle nekoliko meseci.

- Kladim se da je ovo putovanje donelo više od gubitka težine -

- Motivacija za sve nas! -

- Planiram i ja da uradim istu stvar ali da odem u malo selo u Japanu -

- Tvoji su te dočekali sa toliko ljubavi i širom raširenih ruku kao i toplim srcem. Voljen si bez obzira kako izgledaš prijatelju. Čestitam i bravo! - 

- Ovo bi trebalo da bude film! - komentarisali su oduševljeni korisnici mreže.  

Brajanu su mnogi poručili da je uradio sjajnu stvar za sebe i da se to vidi na njegovom licu. Iako su mnogi krenuli u sličnu transformaciju, posustali su, ali su rekli da će Brajanov video za njih biti veliki podstrek da istraju u svojoj odluci. 

Inače, O Kif je bio gojazno dete, ali je kao tinejdžer smršao jer mu je sport pomogao u tome. Za Insajder je rekao kako ga je studentski život naterao da prekomerno jede i pije, a u isto vreme je doživeo i sportsku povredu. Išao je na razne klinike za kontrolu težine, imao ugrađen balon koji bi trebalo da smanji glad, ali ni to nije pomoglo. Preselivši se na Majorku, veliku podršku mu je pružio brat koji ga je ohrabrio, tako da je mesecima živeo u malom ribarskom selu bez društvenog života i fokusiran samo na zdrav ishranu i vežbanje.

Sada Brajan ima devojku, radi na izgradnji mišića i trudi se da zadrži postojeću težinu. Dok je gubio kilograme nije objavljivao na društvenim mrežma nikakve sadržaje, a sada redovno deli edukativne objave za način ishrane i kako da oni koji žele transformaciju istraju u svom cilju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)