Zanimljivosti

PREPLIVALA JE OD BANGLADEŠA DO INDIJE DA BI DOŠLA DO SVOG VOLJENOG: A evo šta je on učinio, sudbina mlade Krišne je neizvesna! (VIDEO)

Krišna Mandal iz Bangladeša ima samo 22 godine, a na hrabri čin se odlučila nakon što je Abhika Mandala upoznala preko Fejsbuka i ludo se zaljubila.

29.01.2023 16:01

PREPLIVALA JE OD BANGLADEŠA DO INDIJE DA BI DOŠLA DO SVOG VOLJENOG: A evo šta je on učinio, sudbina mlade Krišne je neizvesna! (VIDEO)
Printscreen/Youtube/World Previw

Zbog ljubavi mnogi su spremni baš na sve, a to je pokazala i jedna žena, koja je, kako prenose svetski mediji, preplivala od Bangladeša do Indije da bi došla do svog voljenog. Zbog želje da vidi svog dečka nije marila ni za to što čini krivično delo, kao ni sopstveni život koji je svesno dovela u opasnost. Hrabro se borila krećući se kroz divlje šume Sunderbana i plivala oko sat vremena kako bi došla do ljubavi. 

Shutterstock

Devojka je plivala čitavih sat vremena da bi prešla granicu između dve zemlje i videla svog dragog 

Dvedesetdvogodišnja devojka Krišna Mandal upoznala je svog sadašnjeg voljenog, Abhika Mandala, preko društvenih mreža. Budući da su se dopisivali preko Fejsbuka jedno izvesno vreme, ona se zaljubila u tog momka, pa su se dogovorili da se i konačno vide uživo. Međutim, Mandalova nije posedovala pasoš pa je zbog toga odlučila da ilegalno pređe granicu i konačno se baci u zagrljaj izabraniku svog srca. 

Koliko je sebe izložila opasnosti govori i podatak da je Krišna prvo ušla u Sundarbans, šumu poznatu po prisustvu bengalskih tigrova, a zatim je skoro sat vremena plivala rekom da bi stigla do cilja. 

Njen podvig na kraju je prošao kako se i nadala. Dočekala je da uživo vidi dragog, a nije prošlo mnogo i par se venčao u hramu Kalighat u Kalkuti. Ipak, nije sve moglo da prođe tako glatko. Posle samo tri dana od preplivanja vodene granice ona je uhapšena zbog ilegalnog ulaska u zemlju. U međuvremenu je predata Visokoj komisiji Bangladeša i njena priča sada je obišla ceo svet. 

Inače, to nije usamljen slučaj da mladi prelaze granicu ilegalno. Prošle godine je tinejdžer iz iste zemlje preplivao granicu da bi kupio čokoladu iz Indije. U pitanju je Eman Husein koji je preplivao reku želeći da pređe granicu sa Indijom, nakon čega je prošao kroz minijaturnu rupu na žičanoj ogradi, samo kako bi došao do omiljenog slatkiša. Nakon toga je predat policiji, a kasnije izveden pred sud. Određen mu je pritvor od 15 dana, prenosi Indija Danas, dok će se o sudbini Krišne tek raspravljati. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)