Zanimljivosti

SLEP JE HODAO ULICOM, A ONDA JE SREO NJU: Pogledala ga je i pokušala da učini nešto nečuveno, svi bruje o ovom snimku! (VIDEO)

Mladić je slučao štapom za slepe zakačio atraktivnu devojku, a onda se odigrala nestvarna scena.

13.01.2023 12:10

SLEP JE HODAO ULICOM, A ONDA JE SREO NJU: Pogledala ga je i pokušala da učini nešto nečuveno, svi bruje o ovom snimku! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/king_prankt.v

Zgodan muškarac koji je razgovarao telefonom na ulici dok je hodao, u prolazu je slučajno zakačio štapom devojku koju nije dobro video jer je slep. Pošto se zaustavila da vidi o čemu se radi, mladić joj se ljubazno izvinio i zatražio joj broj telefona. Iako mu je ona odmah rekla da ima dečka, momak je bio uporan i pokušao je da joj doturi telefon kako bi mu ukucala svoj broj. Međutim, vadeći telefon iz džepa, ispala mu je koverta sa novcem koja je završila na podu. Dok je objašnjavao kako nema običaj da na taj način privlači pažnju, devojka je čučnula kako bi dohvatila kovertu, shvativši da se u njoj nalazi novav. 

- Nikada nisi ovako privlačio pažnju? Ludo - govori devojka u snimku, smeje se i prebrojava novac koji uzima za sebe.

Momak je nastavio.

- Da li si sada slobodna? - upitao ju je on.

Ona je ponovila da je zauzeta, ali je mladić navodno pomislio da je sve jedno dobio njen broj. Prokomentarisao je: "Makar sam dobio broj", a zatim prišao svojim skupocenim kolima. Kada je devojka videla vozilo okrenula se ka njemu i ponudila mu pomoć, međutim, i dalje ne spominjući novac. 

Muškarac se iznenadio zbog promene njenog pristupa. Rekao joj je kako zna da nema momka i da bi voleo da je izvede na sastanak. Ona je, s druge strane, bila oduševljena automobilom i prokomentarisala njegovu boju, na šta joj je on zahvalio rekavši da mu je crvena omiljena boja, iako je vozilo bilo belo. Pošto je odlučio da skine naočare te otkrio da je u pitanju skrivena kamera, devojka se šokirala i razbesnela i pokušala da pobegne. Muškarac je, pak, brzo odreagovao, uzeo joj telefon iz ruku i zatražio joj novac koji je uzela. 

Nakon što je uhvaćena u krađi, devojka je pokušala da uz kiseli osmeh zataška stvar, pa je bacila kovertu u kantu za smeće. Momak je uzeo lažni novac i dobacio joj kako ga je njen stav zapanjio.

Snimak je na TikToku izazvao urnebesne reakcije.

- Uništio ju je više od jedanput -

- Kul, odradio si odličan posao -

- Realnost je neverovatna -

- Emocionalno uništenj e-  komentarisali su korisnici mreže, uglavnom muškarci.

Ipak, nisu izostale ni žene od kojih je jedna u šali rekla kako devojka želi nove ekstenzije, pa je zbog toga posrnula za kovertom. Mnogi su se zapitali šta nije u redu sa osobom koja nije povezala pojedine kontardiktornosti poput one da slep čovek vozi auto. Ipak, iako je potez muškarca mnoge oduševio i nasmejao, većina se složila da je to zapravo realnost i da bi verovatno mnoge devojke na sličan način odreagovale. Ali, da li je baš tako?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Rade

03.03.2023 12:01

Nije trebala da mu vrati pare. Pravi šou-mora da plati 🤣😇😂