Zanimljivosti

VOZILI SU SE NA ROLERKOSTERU, A ZATIM JE KA NJIMA NEŠTO DOLETELO OGROMNOM BRZINOM: Dramatičan trenutak prekinuo je ovaj mladić o kom sad priča ceo svet! (VIDEO)

Da li je po sredi slučajnot, čista sreća ili dobra procena i odličan refleks, prosudite sami.

06.01.2023 10:01

VOZILI SU SE NA ROLERKOSTERU, A ZATIM JE KA NJIMA NEŠTO DOLETELO OGROMNOM BRZINOM: Dramatičan trenutak prekinuo je ovaj mladić o kom sad priča ceo svet! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/chillthrill69

Vožnja na ringišpilu mnogima od nas pruža mogućnost da se bar na kratko vratimo u detinjstvo i osetimo snažan adrenalin dok nas ta mašina podiže uvis i spušta na zemlju. Iako nisu svi voljni da na takav način treniraju svoje srce i adrenalin, većina bi se na nečiji predlog sigurno odlučila da se provoza i sjajno zabavi.

Dok su se upravo tako jedan mladić i devojka vozili na rolerkosteru i uživali u nesvakidašnjoj avanturi, nisu ni sanjali šta će doživeti i tako postati zvezde širom sveta. Naime, u trenucima kada su im se na licima smenjivali smeh i vrisak, ka njima je doletelo nešto ogromnom brzinom, ali je mladić odreagovao na neverovatan način pokazavši da poseduje i dobre reflekse, ali i veštine hvatanja. Ležerno je spružio desnu ruku uvis i pri ogromnoj brzini dohvatio nečiji telefon, što je izgledalo zaista neverovatno.  

Pretpostavlja se da je telefon nekome ispao iz džepa tokom vožnje, međutim, brzina reagovanja momka je sve ostavila u šoku jer je on verovatno u jednom trenutku ugledao kako im se telefon približava, pa ga je uhvatio i na taj način zaštitio i svoju partnerku. 

Taj potez i brza reakcija mladića oduševili su korisnike društvenih mreža koji su bili šokirani celom situacijom.

- Ja ne mogu da uhvatim dah na rolerkosteru -

- Ova priča biće pričana do kraja njegovog života -

- Želim da vidim facu onog kome je rekao "uhvatio sam tvoj telefon" -

- To je epski - komentarisali su oduševljeni ljudi. 

Mnogi korisnici su pohvalili momka rekavši kako je nekome sigurno spasao život, a drugi su apelovali da se zbog takvih situacija ne nosi telefon. Pojedinci su se našalili da bi bilo još bolje da je dohvatio neki novac ili pivo, dok je bilo i onih koji su primetili da bi imao sjajnu karijeru kao bejzbol igrač. 

- Šta je moć gravitacije i kretanja - zaključio je jedan Tiktoker.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)