Zanimljivosti

ONI SU DANAS PLANETARNO POZNATI TIKTOKERI, a evo kako izgledaju u istoj pozi ispred jelke tri decenije kasnije! (VIDEO)

Poznata latinoamerička Tiktokerka pokazala je kako su ona i njena braća, inače trojke, izgledali pre tačno tri decenije.

30.12.2022 18:57

ONI SU DANAS PLANETARNO POZNATI TIKTOKERI, a evo kako izgledaju u istoj pozi ispred jelke tri decenije kasnije! (VIDEO)
printscreen/Tiktok/raqu3lv

Ljubav između braće i sestara je neizmerna i onaj ko ju je spoznao zna kako to može da izgleda kada se sa svojim najbližima slaže i podržava. Odrastanje u zajednici je posebno iskustvo, baš kao i svi trenuci koji se dele. Iako u svakoj porodici bude svađa, pa i nemilih događaja, posebno  u detinjstvu, u kasnijem periodu braća i sestre se uglavnom dobro slažu i budu jedni drugima bezrezervna podrška. To je pokazala i jedna Tiktokerka po imenu Rakel Valensija podelivši fotografiju sebe i svoje braće od pre 30 godina kada su se slikali za Božić.  

U objavi stoji: "Ja i moje trojke 30 godina kasnije". Trojica njene braće su potpuno identični i u videu koji je ona sada objavila oni su obučeni u iste pidžame i poziraju baš kao i pre tri decenije kada su ih roditelji kao bebice smestili sa starijom sestrom ispred jelke. Na snimku je prikazana sva bratska i sestrinska ljubav, a budući da su na osnovu novog videa pojedinci pomislili da je ona njihova majka, Rakel je podelila fotografiju iz detinjstva i svima sve pojasnila. 

Snimak je naišao na brojne simpatije kod korisnika TikToka, a sve je posebno dirnulo to kako se njih četvoro drže zajedno. 

- Ovo me uvek rasplače. Vreme brzo leti -

- Tako slatko -

- Prelepa porodica -

- Ovo mi je ulepšalo dan -

- Poštovanje. Kada budeš imala decu imaćeš i ideju koliko je tu bilo posla - komentarisali su korisnici mreže.

Neki od korisnika su priznli da su bili ljubomorni kao deca kada bi dobii brata ili sestru, istakavši da su kasnije shvatili da je to nešto najlepše što im je dato od Boga. Mnogi su se šaljivo osvrnuli na gestikulaciju braće i da li su uopšte bili raspoloženi za slikanje, međutim, slika govori da su svi jednako uživali u tom trenutku. 

Inače, Rakel povremeno objavljuje sadržaje sa svojom braćom i kako se svi odlično slažu. Budući da su Latinoamerikanci, u pojedinim objavama ona demonstira svoje izvsrne plesačke sposobnosti.

 

 

Pored snimka gde pleše sa majkom ona je oduševila svoje pratioce i sjajnim snimkom sa svog venčanja gde je iskoristila priliku da zaigra dok je prilazila gostima zajedno sa svojim suprugom, što je naišlo na veliko oduševljenje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)