Telo

OVAKVE DEDA MRAZICE JOŠ NISTE VIDELI: Svi šokirano gledaju u njihove grudi, nemoguće da se ovo dešava! (VIDEO)

Uoči novogodišnjih praznika svega ćemo se nagledati.

21.12.2022 18:01

OVAKVE DEDA MRAZICE JOŠ NISTE VIDELI: Svi šokirano gledaju u njihove grudi, nemoguće da se ovo dešava! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/lelepons

Bliži se Nova godina i očekivano je da na ulici sretnemo nekog Deda Mraza, pa što ne bi i nas počastio nekim poklonom kao i malu decu, ako smo već bili dobri tokom godine? Kako biste reagovali kada bi vas zaustavile Deda Mrazice i umesto poklona počele da demonstriraju veštinu pomeranja grudnih mišića? Verovali ili ne, postoje i takve Deda Mrazice. Dok ih posmatrate, a u pozadini se čuje pevušenje novogodišnje pesme i zvončići, njih tri u istom ritmu pomeraju svoje grudi u atraktivnim crveno belim haljinicama u duhu novogodišnjih praznika.

Tiktokeri su bili šokirani.

- Ovo pokušavam od svoje 15. godine i ne uspeva mi.-

- Da li je ovo moguće?-

- Pokazala sam ovo momku i rekao je da nije znao da devojke to umeju - komentarisali su korisnici mreže.

 

@lelepons

HAPPY HOLIDAYS 🤣🤣🎁🤣🤣 (can you do this?) ♬ Here Comes Santa Claus - Gene Autry

 

Naravno, reč je o snimanju reklame, a ne o Deda Mrazicama koje ćete sresti negde u šetnji ovih dana. Takođe ne pomeraju svoje grudi tako vešto i nisu u tako dobroj formi već je sve stvar organizacije iza scene.

Naime, u snimku u kojem su se pojavile tri takve atraktivne Mrazice, otkriveno šta se zapravo krije iza scene i iza nekih poteza koji su vam bili potpuno zbunjujući ili apsurdni. Dok njih tri stoje za potrebe neke reklame, tri muškarca sa terase iznad njih pomeraju konce koji su prikačeni na njihovim dekolteima te "upravljaju" njima kao krpenim lutkicama.

 

 

Naravno, ovde se radi o gornjem delu tela i haljinici, pa se stvara varka u oku gledalaca kako njih tri "hvataju" ritam uz pesmu i zvončiće i pomerau svoje grudi. Mnoge je ovo prilično zabavilo i nasmejalo na kraju, a naročito muškarce koji su bili u ulozi "upravljača".

- Oni se toliko zabavljaju sa ovim -

- O Bože! Bila sam u fazonu: štaaa? Pokušavala sam da ih iskopira ali nije išlo -

- Šokiran sam, nisam ni mogao da zamislim ovo.

Neki od pratilaca bili su razočarani jer su bili oduševljeni umećem Deda Mrazica, ali je svakako na kraju svima dobro došlo kao dobra novogodišnja šala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)