Vežbanje

ONO ŠTO ONA ZNA, RETKO KO UME: Atraktivnu crnka na visokim štiklama šetala ulicom i savila se, usledila je šok akrobacija!

Ako imate izgovor da vam je naporno da nosite štikle, pogledajte šta ova dama u njima ume.

26.12.2022 19:01

ONO ŠTO ONA ZNA, RETKO KO UME: Atraktivnu crnka na visokim štiklama šetala ulicom i savila se, usledila je šok akrobacija!
Printscreen/TikTok/melia_brtx/video

Četo imamo priliku da na ulici vidimo atraktivnu ženu u haljini i na štiklama koja hoda oprezno znajući da samo jedan pogrešan potez, odnosno korak, može sve da upropasti. A da li ste nekada videli damu koja u štiklama izvodi akrobacije i pokazuje sportske veštine od kojih zastaje dah? Jedna takva je to učinila na ulicama Francuske. Ona je u uskoj haljini i u cipelama s izrazito tankom petpeticom uspela da demonstrira izdržaj na rukama i čak napravi polušpagu u vazduhu.

To bi malo koja žena mogla da izvede, ali je verovatno u pitanju profesionalna sportistkinja, odnosno gimnastičarka kojoj je to u opisu "posla". Devojka je na rukama stajala izvesno vreme, a zatim je spuštala naizmenično noge, držeći ravnotežu, ali i celu situaciju pod kontrolom. Performans koji je mlada dama izvela na ulici ostavio je korisnike TikToka bez reči, ali su ipak brže bolje prokomentarisali neverovatne veštine koje krase tu devojku.

- Za poštovanje -

- Vau...neverovatno! -

- Činiš da to izgleda lako -

- Da bar imam takav balans - komentarisali su pratioci te sportistkinje. 

Ne krijući oduševljenje njenim umećem, mnogi su zaključili kako je po sredi talenat, ali i posvećeni rad koji kod nje očigledno postoji.

Ona je, inače, objavila još jedan sličan video u kom je iskombinovala više veština. Dok se pridržavala na rukama, ona je izvela i špagu i još nekoliko poteza za koje je pored balansa neophodno da su mišići dobro izgrađeni, naročito bicepsi i tricepsi.

@melia_brtx TikTok je suis sur le trottoir 😂 #pourtoi #fyp ♬ som original - ✧ belly *.ゞ

Pratioci su iskoristili priliku da joj pohvale izgled i haljine koje je za tu prliku odabrala, rekavši kako je sjajno što je razmišljala i o svom stajlngu koji je više nego atraktivan.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)