Zanimljivosti

NOVOSAĐANKA JE NA PIJACI DOBILA STARI FOTO ALBUM, A KADA GA JE OTVORILA, VRISNULA JE: Bila je to slika iz Italije iz 1958, muškarac koji je pozirao ju je zaprepastio! (VIDEO)

Priča jedne mlade žene iz Novog Sada koja je želela da kupi stari album, ali ga je na kraju dobila, zvuči krajnje neverovatno, zbog čega je i izazvala salve komentara.

22.12.2022 14:04

NOVOSAĐANKA JE NA PIJACI DOBILA STARI FOTO ALBUM, A KADA GA JE OTVORILA, VRISNULA JE: Bila je to slika iz Italije iz 1958, muškarac koji je pozirao ju je zaprepastio! (VIDEO)
Printskrin: Youtube/Relax Serbia, Tik Tok/Relax Serbia

Na pijacama se pored osnovnih životnih potrepština mogu pronaći i zanimljive stvari, a neretko i suveniri i antikviteti koji su obeležili neki period, a koji mogu biti veoma vredni. Život piše romane ili sastavlja albume, a u slučaju jedne Novosađanke je taj zaključak imao posebno interesantno značenje. 

Naime, ona se poput drugih svojih sugrađana uputila na mnogima omiljeno mesto u gradu, Najlon pijacu, za koju mnogi kažu da je prava "terapija". Ona pored toga što nudi svašta nešto zanimljivo, tamo se možete videti i sa nekim ljudima koje godinama niste sreli i sa njima razmenite sjajnu energiju

I pored toga što je bilo kišovito, kako je ta Novosađanka otkrila na TikToku, ona je želela da se opusti na jednoj od najpoznatijih buvljih pijaca. Iako kod sebe nije imala više od trista dinara, nije polagala nadu da će nešto pronaći za taj novac. Međutim, kako to obično biva, onda kada najmanje očekujemo, dobijemo mnogo.

Šetajući po pijaci njoj je pažnju privukao jedan album zbog neobičnih korica, zbog čega se zaustavila da ga pogleda i prelista ga. Album je imao istorijski i kulturni značaj jer su se u njemu nalazile fotografije italijanske arhitekture iz 1958. godine. Prodavac je album nudio za 400 dinara, ali budući da ona kod sebe nije imala taj novac, te nije htela da se cenjka i spušta cenu, odlučila je da krene dalje. Međutim, dogodila se jedna neverovatna stvar. Bračni par koji se zadesio tu, odlučio je da devojci pokloni album te joj ga je kupio rekavši joj da joj "on pripada".

Kada je stigla kući uzela je album kako bi ga prelistala i gledajući tako fotografije u jednom momentu je vrisnula videvši jednu koja ju je ostavila u šoku. Bila je to fotografija iz 1958. godine.

Pred njom je, kako je istakla, bila fotografija njenog supruga. Navela je da su lice i kosa, kao i način na koji stoji taj muškarac u potpunosti isti kao kod njenog supruga. U opisu objave je napisala: "Šta mislite, da li je ovo prošli život ili sam udata za vampira?"

Tiktokeri su bili šokirani, ali bilo je i veoma oprečnih komentara.

- Vampir -

- Bio ti je suđen, i muž i album -

- Sudbina ti je bukvalno stavila taj album u ruke. Nisi ga čak ni kupila, dobila si ga. Postoji neki razlog za to -

- Kad je muž preminuo? Moguće da je 1958. godine bio na radnoj akciji u Italiji - 

- Ne, bračni par je iz budućnosti. On je robot. Došli su da aktiviraju skaynet. Sve ok. Samo popij crvenu pilulu pred spavanje -

- Ma idi, sav sam se naježio od priče, što ne napišeš knjigu na ovu temu? - komentarisali su neki korisnici.

Devojka je u narednom videu pokazala svog supruga koji je možda u tridesetim godinama, a više je nego očigledno da stvarno liči na gospodina sa fotografije iz Italije.

Novosađanka je zapravo napravila komparaciju sa njim, shvativši da dele fizičke sličnosti i samo je želela da se malo našali i svojim pratiocima približi kako postoje slučajnosti ili jednostavno nisu slučajnosti. Jasno je, međutim, da pojedini korisnici TikToka to nisu razumeli. I dok su je neki napali neumesnim komentarima kako je "nešto uzela" i kako može da "smisli bolju foru", bilo je i onih koji su joj rekli da je album sa razlogom tu te da je on potvrda da je napravila pravi izbor u životu. 

- Nešto jeste... nešto ti taj album govori o mužu i tvom životu, istraži - zaključio je jedan pratilac.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)