Zanimljivosti

UDOMILA 170 MAČAKA: Ovaj video pogledalo je 13,9 miliona ljudi, a evo i zašto!

Mnogi bi sa samo jednim ljubimcem jedva izašli na kraj, ali jednoj Tiktokerki za rukom polazi da brine o na desetine mačaka u svom stančiću.

05.01.2023 13:01

UDOMILA 170 MAČAKA: Ovaj video pogledalo je 13,9 miliona ljudi, a evo i zašto!
Printscreen/Tiktok/homeofstraycats

Mnogi ne mogu da zamisle da u kući čuvaju više od jednog ljubimca, pogotovo ako i on spava sa njima u krevetu i ponaša se kao i bilo koji drugi član porodice. Međutim, jedna žena definitivno ne pripada toj grupi ljudi jer se navikla na prisustvo gomile životinja u svom okruženju, pa se u poslednje 22 godine nije desilo da ih je imala manje od 20 u svom stančiću srednje veličine. 

Naime, ona je Tiktokerka koja je na toj popularnoj društvenoj mreži napravila profil s imenom "kuća za mačke lutalice", na kom redovno prikazuje kako spasava i udomljava mačke koje pronađe na ulici. Kako je otkrila, za 22 godine je udomila 170 primeraka te vrste životinje, međutim, tačan broj ljubimaca koji trenutno žive sa njom nije poznat. Po onome što se vidi na njenom TikToku, izgleda kao da ih je najmanje 30.

Ta ljubiteljka mačaka spava i čitav dan provodi okružena mačkama, redovno im donosi hranu i brine o prostoru gde su one smeštene u boksovima. Kako je navela u pojedinim objavama, mačke su njen život.

Poslednji vieo koji je ona objavila pogledalo je 13,9 miliona korisnika. Oni su iskoristili priliku da u komentarima pohvale njenu humanost i ljubav prema nezaštićenim životinjama.

- Sva dobra karma vratiće ti se zbog toga što si im pružila dom i ljubav -

- Vau, predivna porodica -

- Moj san takođe -

- Nije to za mene, imam 3 i to je previše - komentarisali su korisnici mreže.

Dok su se ređali komentari podrške i pohvale toj udomiteljki, bilo je i onih koji su bili šokirani njenim načinom života. Komentarisali su da bi to za njih bila prava noćna mora i pitali su ženu kako uspeva da tako boravi sa mačkama i da joj ne smeta njihov miris. Pojedinci su se osvrnuli na to da mačke mogu izazvati alergiju i upozorili ljubiteljku tih životinja da treba da bude oprezna.

- Svi imamo različita interesovanja, a ova žena je svoju energiju i fokus usmerila na životinje i pružanju pomoći njima - zaključila je jedna vremešna gospođa. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)