Brak i veze BOLESNA JE OSTAVILA DEČKA DA UTEŠI NJENU DRUGARICU KOJA JE IMALA PROBLEM: Kada je ušla u sobu, naišla je na ŠOK scenu, ali njena reakcija je još šokantnija! (VIDEO) 13:37
Roditeljstvo BILA JE NA LUDOJ ŽURKI ZA NOVU GODINU I NAPILA SE: Dva dana kasnije je osetila bol u stomaku, a niz noge joj se slila krv - lekari su ZANEMELI zbog onog što su videli! 21:30
Vesti DAVID JE DOVEO DEVOJKU DA JE UPOZNA SA OCEM - ali ispostavilo se da je on već zna! Mreža laži se rasplela ispred kuće, a onda je izletela majka i redom počela da ih bije! (VIDEO) 15:01
Ispovesti DEČKO JE POZAJMIO MOJ AUTO a onda mi je prišao stranac i otkrio šta je video: Prenerazila sam se kad sam shvatila šta je radio! 20:30
Odrasli UŽIVO U PROGRAMU OTKRILA JEZIVU ISTINU ŠTA JOJ JE MAJKA RADILA S DEČKOM: Priznala mi je da su bili intimni dok sam bila u istoj prostoriji s njima, a onda je došlo ono NAJGORE! 13:15
Ispovesti DEČKO ME JE NA PRVOM SASTANKU ODVEO U BIOSKOP - pomislila sam romantično! Zbog onoga što je odabrao bio mi je odvratan - čista nastranost! 22:35
Ispovesti POSLE DEVET GODINA SAM SPAVALA SA DRUGIM MUŠKARCEM: Doživela sam nešto nezamislivo što nisam nikad pre! 21:40
Brak i veze KAD JE MOJA SUPRUGA VIDELA NOVOG DEČKA SVOJE MAJKE, SKAMENILA SE: A onda sam otkrio mračnu tajnu koju 15 godina krije 22:30
Brak i veze REKAO MI JE DA ME VOLI I POSLAO FOTOGRAFIJU IZ KOLA, nije ni sanjao šta ću ugledati na njoj! Sevnule su gole noge, a to je bio samo početak! (VIDEO) 22:00
Ispovesti MOJ DEČKO JE ČUVAO OGROMNU TAJNU ČAK ČETIRI GODINE: Ono što je rekao uništilo nam je život zauvek 22:20
Strast ZVEZDA SADRŽAJA ZA ODRASLE NAPALA DEČKA: Sa 19 godina se davi u alkoholu i zavodi tajkune, BRUKA oca, poznatog doktora 23:07
Telo NAUKA JU JE PROGLASILA NAJSAVRŠENIJOM ŽENOM - a ona je zaprosila dečka i ODBIJENA JE: Njen šok-izgled danas zbunjuje ljude! 19:30