Zanimljivosti DANIJELA DIMITROVSKA POKAZALA DEČKA U PUNOM SJAJU! Pribio je uz sebe i ne pušta, komentari pljušte: "Konačno lep par!" (FOTO) 20:15
Ispovesti SNIMALA SAM EKSPLICITAN SADRŽAJ ZBOG OCA - a onda sam jednog dana čula glas Isusa: Sve sam odmah shvatila! 23:15
Strast DEČKO 7 MESECI NE ŽELI DA VODI LJUBAV SA MNOM: Pitala sam kad ćemo imati odnos, zbog njegovog odgovora ne spavam noćima! 21:10
Brak i veze RASKINULI SU I ON JE SUTRADAN DOŽIVEO TEŠKU NESREĆU - dobio je potres mozga i izgubio pamćenje! Posle nekoliko dana njoj je stigla PORUKA zbog koje je zanemela! 10:20
Strast MISLIO JE DA SE DOPISUJE SA LJUBAVNICOM, A KAD SE ONA POJAVILA NA NJEGOVIM VRATIMA, NIJE MU BILO DOBRO: Zamka za preljubnika 22:10
Ispovesti STIDELA SAM SE ONOGA ŠTO MI JE OSTAJALO NA GAĆICAMA - a kada je to video moj dečko, ostavio me je: Sada znam od čega BOLUJEM 15:40
Brak i veze POČELA SAM DA DOBIJAM BIZARNE PORUKE OD DEČKA, a onda sam otkrila nešto jezivo! ŠOK posle 2 godine veze! 20:15
Zanimljivosti DEČKO NAJPOPULARNIJE PEVAČICE PROGOVORIO O PIKANTERIJAMA IZ KREVETA: Snimio video i delio savete o intimnim odnosima 11:09
Ispovesti POZVALA ME JE TRUDNICA KOJA JE IŠLA NA POROĐAJ: Tražila je mog dečka, mislim da se nikad neću oporaviti od onoga što mi je rekla! 19:50
Brak i veze 8 GODINA SAM U VEZI I UPRAVO SAM SAZNALA NEŠTO JEZIVO O SVOM PARTNERU: Pronašla sam njegovu krštenicu, jedan detalj iz nje mi je uništio život! 16:01
Ispovesti MULTIMILIONER ODVEO MANEKENKU U LUKSUZAN BUTIK DA JE NAUČI LEKCIJU: Kaznio je pred svima, o ovom BLAMU dugo će se pričati 12:57
Ispovesti NA ZAHTEV DEČKA DALA JE OTKAZ I POSTALA DOMAĆICA: "Ja sam čistila i kuvala, on sve plaćao" - otrežnjenje je stiglo vrlo brzo! 09:40