Ispovesti DEDA JE PONAVLJAO DA NOĆU VIDI MUŠKARCA U KUĆI, ALI MU NIKO NIJE VEROVAO JER JE IMAO DEMENCIJU: A kad je umro otkrivena je babina najveća tajna, porodica u šoku! 19:05
Strast POSLALA SAM DEČKU BEZOBRAZNU PORUKU, A KAD SAM VIDELA NJEGOV ODGOVOR, ODMAH SAM ZNALA DA ME VARA: Dve reči su ga izdale! 23:01
Ispovesti NAŠLA JE SKRIVENI FOLDER U DEČKOVOM TELEFONU I OČEKIVALA DA JE PREVARENA: Ono što je našla bilo je zabeleženo na 40.000 fotografija 23:20
Brak i veze KRISTINA JE SUMNJALA DA JE DEČKO VARA, ali u telefonu nije imao ništa sumnjivo! A onda je uzela njegov PAMETNI SAT i u njemu ugledala HAOS, pozlilo joj je! (VIDEO) 22:01
Vesti BIVŠOJ DEVOJCI SVOG DEČKA SLALA OGAVNE SNIMKE: Na njima je radila nešto od čega će vam pripasti muka, pa je završila na sudu! 23:40
Ispovesti POSVAĐALA SAM SE SA DEČKOM I POBEGLA U SOBU: Njegov tata me je utešio dok je porodica ručala, gadim se sama sebi 23:10
Vesti JA SAM JEDINA PREŽIVELA! U udesu su mi stradali dečko i pas: Dok su nas vozili u bolnicu, uhvatio me je za ruku - TE REČI NIKAD NEĆU ZABORAVITI! 20:40
Strast SVAKI PUT U KREVETU DEČKA MOLIM DA MI URADI JEDNU STVAR, A KAD JE NAJVAŽNIJE, ON RADI UVEK OVO: Očajna sam, ne znam šta da radim 22:40
Brak i veze BOLESNA JE OSTAVILA DEČKA DA UTEŠI NJENU DRUGARICU KOJA JE IMALA PROBLEM: Kada je ušla u sobu, naišla je na ŠOK scenu, ali njena reakcija je još šokantnija! (VIDEO) 14:37
Roditeljstvo BILA JE NA LUDOJ ŽURKI ZA NOVU GODINU I NAPILA SE: Dva dana kasnije je osetila bol u stomaku, a niz noge joj se slila krv - lekari su ZANEMELI zbog onog što su videli! 22:30
Vesti DAVID JE DOVEO DEVOJKU DA JE UPOZNA SA OCEM - ali ispostavilo se da je on već zna! Mreža laži se rasplela ispred kuće, a onda je izletela majka i redom počela da ih bije! (VIDEO) 16:01
Ispovesti DEČKO JE POZAJMIO MOJ AUTO a onda mi je prišao stranac i otkrio šta je video: Prenerazila sam se kad sam shvatila šta je radio! 21:30