Odrasli KAKO DA IZRAČUNATE IDEALNU TEŽINU U ODNOSU NA VISINU I GODINE: Ne dozvolite da vas drugi lažu, ovo je najtačniji metod! 04:01
Tetka Saveta DA LI ZNATE KAKO SE BIRA SLAVINA: Otkrivena tajna vodoinstalatera, ovo vam niko neće reći! 13:10
Odrasli DA LI SU VEŠTAČKI ZASLAĐIVAČI OPASNIJI OD ŠEĆERA: Stručnjaci objasnili koje su posledice dugotrajnog korišćenja ovih sintetičkih supstanci, oglasila se i SZO! 13:02
Brak i veze ZAŠTO NISKIM ŽENAMA ODGOVARAJU VISOKI MUŠKARCI I OBRNUTO? Evo šta stručnjaci za veze imaju da kažu o razlikama u visini! 10:02
Odrasli ONA JE DEVOJKA ANĐEOSKOG LIKA, ALI KAD SE POGLEDA NJENO TELO USLEDI ŠOK: Kroz kožu su joj se videle kosti, a onda se odlučila na radikalan potez! (VIDEO) 16:01
Brak i veze OVA PITANJA IZLUĐUJU SVAKOG MUŠKARCA: Evo kako da izbegnete svađu a dobijete odgovor koji ste želele (FOTO) 20:01
Odrasli TIHI UBICA SE KRIJE IZA ŠTUCANJA: Evo koje bi se bolesti mogle kriti iza gutanja vazduha, žene su posebno ugrožene (FOTO) 15:00
Ostali ljubimci DA LI STE IKADA VIDELI OVAKVOG LJUBIMCA? "Kada mi je sleteo na ruku mislila sam da će me polomiti" (VIDEO) 18:30
Ispovesti OVO JE NEMOGUĆE! Zavodljiva mama ima skoro 100 kila, a kada se skine u bikini svi ostanu bez daha! (VIDEO) 13:53
Zanimljivosti NAPUSTIO JE PORODICU I PRIJATELJE I OTIŠAO "NA KRAJ SVETA"! Kada se vratio, niko nije mogao da ga prepozna, vrisnuli su, a onda su im svima suze navrle na oči! (FOTO/VIDEO) 11:01
Telo IMALA JE 272 KILOGRAMA I ČAK JOJ JE KOLENO PUKLO OD TEŽINE: Na putu transformacije uklonila je 27 kg masti samo sa stomaka, a sad je u bikiniju! (FOTO) 13:01
Telo DA LI BISTE JE PREPOZNALI? Evo kako je ovu ženu čovek njenog života odbio na najboljniji način, a ona je odlučila da mu vrati milo za drago (VIDEO) 11:01