Zanimljivosti

SUNČALA SE NA STENI, A ZATIM NESTALA KROZ MINIJATURNU RUPU! Gledaoci u šoku: Tuda ni mačka ne bi uspela da se provuče, šta se desilo? (VIDEO)

Tiktokerka koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao Kejt izvela je podvig o kom bruji na stotine ljudi.

21.02.2023 10:01

SUNČALA SE NA STENI, A ZATIM NESTALA KROZ MINIJATURNU RUPU! Gledaoci u šoku: Tuda ni mačka ne bi uspela da se provuče, šta se desilo? (VIDEO)
Printscreen/TikTok/kaytrynavia

Mnogi koji odlaze na more vole da iskoriste to vreme kako bi i eksperimentisali, pa neretko rone i istražuju morske dubine. Mada bi se retko ko usudio da se zavlači po grebenima i nepreglednim podvodnim pećinama, kod mnogih adrenalin čini svoje, pa na scenu stupaju hrabrost i odvažnost. Verovatno ste videli mnoge kako rone ili surfuju, mogu dugo da izdrže ispod vode, ali sigurno niste videli devojku koja se poput sirene zavlači na najnepreglednija mesta, pa čak i rupe u podvodnim pećinama.

Zbog akcije koju je mlada, atraktivna avanturistkinja preduzela na snimku je stajalo upozorenje da je u pitanju delo profesionalca i da to "obični ljudi ne pokušavaju kod kuće".    

Printscreen/TikTok/kaytrynavia

Trenutak kada se devojka zavlači u minijaturnu pećinu ostavlja bez daha
Iako na prvi pogled mnogima izgleda da je u pitanju mesto gde se ne može zavući čak ni mačkaTiktokerka koja na toj mreži objavljuje sadržaje predstavljajući se kao Kejt, poput sirene je pokazala da njoj to polazi za rukom. Plivajući, dospela je do plićaka i jedne podvodne pećine, pa se bez mnogo razmišljanja i straha lagano zavukla u jednu rupu i nestala. I dok su mnogi Tiktokeri pokušavali da shvate gde je otišla, da li je živa i kako je to uspela, ona je pokazala da se našla na drugom kraju podvodne pećine živa i zdrava, pa objasnila svojim pratiocima da to iskustvo nije bilo tako zastrašujuće kako im se možda putem videa čini.
 
@kaytrynavia

Underwater cave adventures💫 ♬ G.A.B - Official Sound Studio

I pored toga, mnogi su bili šokirani njenim potezom, rekavši da ne bi ni za "živu glavu tako nešto uradili".

- Ni za milion dolara, nikada -

- Nemam klaustrofobiju, ali ovakve stvari me teraju da paničim -

- Imam klaustrofobiju samo od gledanja -

- O Bože, zamisli sve krabe i životinje ispod mora... -

- Da li je ovo stvarno? - komentarisali su zgranuti pratioci hrabre Tiktokerke.

Devojka je u naknadnom videu objasnila kako je pronašla izlaz iz male pećine i da se nije suočila ni sa kakvom opasnošću.

- Nije bilo ajkula, zmija, buba. To je zapravo mala pećina gde se može smestiti otprilike troje ljudi. Imam baš jaku anksioznost i ako me poznajete, znate koliko je to loše. Nikada ne bih sebe izložila opasnoj situaciji. Nema šanse da bih to uradila - naglasila je Tiktokerka Kejt. 

Korisnici mreže su pokušavali da pronađu misteriju u celoj priči, ističući kako to mesto izgleda kao da sa njega nema povratka i da ne postoji novac kojim bi neke od njih naterali na takvu avanturu.

Kejt je objasnila da je mesto daleko bezbednije nego što izgleda i da je sve do ugla kamere kakva će percepcija biti. Uz osmeh je svojim pratiocima poručila da se nije pretvorila u sirenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)