Zanimljivosti

GODINAMA VOZI KAMION A ONDA JE PRIZNALA SUROVU ISTINU: Ispovest ove mlade devojke nikoga nije ostavila ravnodušnim, evo na šta je morala da pristane (VIDEO)

Vožnja je daleko veća avantura za nju od prelaženja hiljade kilometara.

23.02.2023 11:45

GODINAMA VOZI KAMION A ONDA JE PRIZNALA SUROVU ISTINU: Ispovest ove mlade devojke nikoga nije ostavila ravnodušnim, evo na šta je morala da pristane (VIDEO)
Printscreen/TikTok/melltoofineeeee

Nije česta pojava videti ženu za volanom, naročito kada je reč o vrlo kabastom i ogromnom prevoznom sredstvu kakvo je kamion. Žene kamiondžije svuda privlače pažnju posebno kada voze rute na veoma teškim i nepristupačnim predelima.

Da li ste imali priliku da vidite devojku koja je na pragu dvadesetih kako uspešno upravlja kamionom na dugačkim putevima, sama prepuštena sebi i onome što je naučila? Mel ima svega 22 godine i iskustvo u vožnji od nekoliko godina. Ona je kroz ovu profesiju mnogo toga iskusila a u svojim objavama, koje su zanimljive njenim pratiocima pre svega zbog neobičnog zanimanja, otkriva i velike životne lekcije koje je vozeći se i upoznavajući novfe predele i ljude prisvojila. 

Printscreen/TikTok/melltoofineeeee

Devojka je podelila mnoštvo mudrosti u objavi što je oduševilo njene pratioce

Vozeći kamion, kako ona kaže, postala je vremenom mudrija za šta je mnogima potreban čitav život  da dostignu taj nivo svesti. Njoj je to pošlo za rukom za svega nekoliko godina boraveći na drumovima i u zahtevnim vožnjama

Ona je sa svojijm pratiocima podelila to da je život kamiondžija često usamljen i da većinu vremena provodi sama, na šta se ona navikla. Pored poruka da se treba navići na samoću, svima je poručila da se ne treba osvrtati i pokušavati da promenimo stvari koje smo uradili.

Mel je otkrila mnogo mudrosti putujući po raznim zemljama i videći da treba racionalno koristiti svoje vreme. U svojoj objavi ona je rekla kako novac nije pokazatelj sreće i da nisu svi srećni zbog nas i našeg uspeha ali i da je retkost pronaći prave prijatelje. Jedna od najvažnijih lekcija i mudrosti koju je podelila mlada tiktokerka je apel da nikuda ne treba žuriti i da "prebrzi potezi" nekada mogu imati posledice. "Uzmi život polako" kaže ona u svojoj objavi.

Njeni pratioci su bili oduševljeni mudrostima koje je ova mlada devojka podelila sa njima pa su joj izrazili poštovanje zbog odvažnosti i hrabrosti koju pokazuje baveći se vožnjom kamiona.

 

@melltoofineeeee Lessons I’ve learned becoming a truck driver. #trucker #cdl #otr #femaletruckdriver ♬ original sound - 🤍

 

- Prelep vozač. Ostani bezbedan vozač-

- Ovo je sve tačno -

- Trenutno sam u procesu dobijanja licence. Hvala na inspirativnom videu -

- Ovo mi je trebalo. Morala sam da čujem svaku reč odo ovoga  - komentarisali su njeni pratioci.

Neki korisnici mreža priznali su devojci kako u nekim zrelijim godinama shvataju suštinu njenih mudrih reči i njihove težine. Devojka je u videu pokazala kako izgledaju njena putovanja i sa čime se sve suočava. Pokazala je šta sve njen posao podrazumeva, što uključuje točenje goriva na pumpama, podešavanje mehanizacije za šta je potrebna dobra fizička forma. I pored toga, ova mlada devojka je pozitivnog duha i uvek je atraktivno i lepo obučena i čini se da zaista uživa u svom poslu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)