Citat dana Tolerancija će dostići takav nivo da će inteligentnim ljudima biti zabranjeno da misle da ne bi uvredili imbecile. 16:42
Citat dana Veliko pitanje na koje nikada nije odgovoreno i na koje ni ja nisam bio kadar odgovoriti, usprkos tridesetogodišnjem istraživanju ženske psihe, glasi: "Šta žena hoće?!" 15:03
Psihologija ŠTA KADA OSTARIM I ODRAZ U OGLEDALU PRESTANE DA MI SE SVIĐA? Odgovor Monike Beluči na ovo pitanje napišite na zidu preko puta kreveta i SVAKI dan ga čitajte! 07:30
Citat dana Kada si zreo od najranijih godina, ljudi će se ponašati kao da je s tobom teško izaći na kraj jer te u stvari nije lako napraviti budalom. 14:57
Citat dana Otpor sa kojim se fizički borite u teretani i otpor sa kojim se borite kroz život su ono što čini jake ličnosti jakim. 16:29
Citat dana Kada nas žene vole, opraštaju nam sve, čak i naše zločine; kada nas ne vole, ne daju nam nikakvu zaslugu, čak ni za naše vrline. 17:05
Citat dana U 30. sam vežbao da bih bio zgodan, u 50, da bih bio fit, u 70. da ne budem prikovan za krevet, u 80. da bih mogao da funkcionišem bez pomoći, a sad u 99 iz čistog prkosa. 16:06