Zanimljivosti ONA JE NAJSKROMNIJA KRALJICA U NAJSREĆNIJOJ ZEMLJI NA SVETU: Pre udaje je prekršila sve tradicionalne običaje i izazvala prezir 19:25
Zanimljivosti OVAKO JE ŽIVEO SAŠA POPOVIĆ, radio po tri koncerta 7 dana nedeljno! U 24 sata izgubio sve - stigla ga kletva DABOGDA IMAO, PA NEMAO! 10:20
Vesti GASTARBAJTER NIJE MOGAO DA IZDRŽI BEZ SRBIJE - odlučio je da se vrati, iako je "preko" zarađivao milione! Ali dočekalo ga je nešto šokantno i pre nego što je krenuo! 13:01
Vesti IMAO SAM DVE GODINE KADA ME JE MAJKA S BRATOM I SESTROM BACILA U SNEG I OTIŠLA: Najteži trenutak u životu bio mi je dolazak svatova po nju! (VIDEO) 19:20
VIP saveti ČUVENI GLUMAC IMA 92 GODINE I OTKRIO JE SVOJU TAJNU DUGOVEČNOSTI: Svakog dana obavezno radi dve stvari, a evo kako izgleda! 08:30
Zanimljivosti UDALA SE IAKO JE ON VOLEO MUŠKARCE i nikada ga nije ostavila: Svaku odluku su zajedno doneli, pa i da se ne kupaju! 07:20
Zanimljivosti NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU MAJKA JE ZLOSTAVLJALA, a umrla je sama u stanu bez ikoga: Da bi bila broj 1 uradila je najodvratniju stvar samo da bi smršala 30 kg! 13:35
Vesti ON 25 GODINA ŽIVI NA KRUZERU I GODIŠNJE TROŠI 11.416.000 DINARA NA KRSTARENJA: Ali "zaradio" je bizaran zdravstveni problem zbog kog više NEĆE ni da vidi kopno! 19:25
Zanimljivosti IMALA JE SAMO 24 GODINE KADA SE POPELA NA ZNAK HOLIVUD I SKOČILA PRAVO U PONOR: Nakon toga je osvanula njena jeziva poruka svetu! (FOTO) 12:28
Odrasli SVAKI PUT KAD URADITE OVO - ŽIVOT VAM JE KRAĆI ZA 20 MINUTA: Pogledajte stvarne posledice jezive navike koja je toliko rasprostranjena u Srbiji! 07:10
Zanimljivosti ŠTA JOJ SE DOGODILO?! Pamtimo je kao atraktivnu Nikitu iz istoimene serije, ali 27 godina kasnije ona izgleda POTPUNO drugačije! (FOTO) 21:30
Vesti MANEKENKA POSLE LEONARDA DIKAPRIJA ŽIVI U AUTOBUSU: Napustila je posao i preselila se u divljinu, a njen razlog da to učini ostavlja bez teksta! (VIDEO) 14:34