Strast ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILA NAJVEĆU ZARADU: Dobila 12.000 dolara za 24 sata, ali je sramota zbog posla kojim se bavi! (FOTO) 20:00
Citat dana Hteli mi to ili ne, u životu muškarca postoji samo jedna žena. Sve ostale su njena senka. 13:21
Zanimljivosti "JA BIH SE OSEĆALA KAO U HOROR FILMU": Sa šlemom na glavi i naoružana tiganjem obilazila je sobe vidno uplašena (VIDEO) 15:00
Horoskop MERKUR U RAKU UZBURKAĆE STRASTI OVOG LETA: Ove znake horoskopa u prvoj polovini jula čeka životna promena, iskoristite šansu! 07:00
Zanimljivosti OVA STARICA IMA 103 GODINE I NJENA PORUKA LJUDIMA IZAZIVA JEZU: Samo jedna stvar je ključna za doživljavanje duboke starosti! (FOTO/VIDEO) 18:05
Odrasli IMAO SAM SAMO 13 GODINA KADA JE NOGA POČELA DA MI SE TRESE: U 21. mi je dijagnostikovana Parkinsonova bolest, OVO SU MI BILI PRVI SIMPTOMI! 13:01
Roditeljstvo DEVOJČICA MANEKENKA POSTALA META ZGRAŽAVANJA: Ljudi zanemeli kada su videli kako je izašla na pistu: "Ona bi trebalo da se igra s igračkama"! (VIDEO) 15:01
Psihologija 4 VELIKE MUDROSTI INDIJANACA O SUŠTINI ŽIVOTA: Sve se dešava sa razlogom i ništa nije slučajno (FOTO) 17:00
Psihologija ČUVENI RUSKI DEČJI PSIHOLOG TVRDI: Izbegnite ovih 10 stvari ako ne želite da upropastite život ćerki! 14:01
Zanimljivosti PEVAČU JE KOSA POČELA DA OPADA NA PEČATE: Nije mogao da se pomiri sa tim izgledom, odlučio se na radikalan potez (VIDEO) 17:01