Zanimljivosti LEKARI SU MI REKLI DA IMAM JOŠ ŠEST MESECI ŽIVOTA: Voditelj saznao da ima rak u termalnoj fazi, slomila ga je pomisao da ga sinovi neće upamtiti (FOTO) 15:02
Horoskop Kako stare horoskopski znaci: Ovan luduje do poslednjeg trena, Lavovi postaju mudraci čija se reč sluša 08:00
Zanimljivosti MANEKENKA ZBOG SEKTE OSTALA BEZ PORODICE! Bivša supruga Erosa Ramacotija progovorila o agoniji u koju ju je uvukla prijateljica! (FOTO) 20:01
Lice PREVIŠE SAM LEPA DA BIH USTAJALA U ŠEST UJUTRU ZA POSAO! Objave ove devojke razbesnele su korisnike društvenih mreža, poručili su joj samo jedno! 20:01
Horoskop 10 TAJNI NAJMISTERIOZNIJEG ZNAKA ZODIJAKA: Oni se ne boje nikoga i ničega i nikada ne odustaju od bitke dok ne pobede! 08:01
Telo "PA ONA IMA ZADNJICU OD NAPRED": Ova žena postala je zvezda interneta, nikome nije jasno šta joj je to ispod grudi! (FOTO) 12:09
Tetka Saveta MOLITVA SVETOM DIMITRIJU: Evo šta mogu da očekuju oni koji se danas obrate jednom od najvećih svetaca u srpskoj, grčkoj i ruskoj crkvi! 08:01
Zanimljivosti Laušević morao da se odrekne najveće ljubavi zarad života na slobodi: BIO SAM NA INTERPOLOVOJ POTERNICI, SAMA POMISAO DA TO URADIM ODVELA BI ME U ZATVOR! 09:59
Odrasli STJUARDESA JE PRIMETILA RANE U USTIMA, otišla je kod zubara i rekli su joj da mora da vadi umnjake i nosi protezu! Istina je bila potpuno drugačija! (FOTO) 15:01
Brak i veze BIO SAM SREĆAN U BRAKU DOK NA ULICI NISAM SREO ŽENU NAJBOLJEG PRIJATELJA: U suzama mi je ispričala šta je saznala, život mi se pretvorio u pakao! 21:01
Brak i veze KUSTURICA OSTAVIO MAJU U SUZAMA I REKAO JOJ DA IMA DRUGU! Šok ispovest čuvenog reditelja: Želeo je da joj se vrati, ali ona ga više nije čekala u Sarajevu (FOTO) 21:15