Zanimljivosti

NARUČILA JE PICU A ONDA DOŽIVELA SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI: Kamere su sve snimile, ovo je neverovatno (VIDEO)

Viralna saga koja se odigrala između dve strane a posrednik je bio dostavljač pice, nasmejala je internet zajednicu ali i pokrenula humanost među ljudima.

24.02.2023 13:20

NARUČILA JE PICU A ONDA DOŽIVELA SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI: Kamere su sve snimile, ovo je neverovatno (VIDEO)
Printscreen/Kolaz/Tiktok/deannanicole96

Dvadesetšestogodišnja pedijatrijska sestra iz Rošestera u Njujorku Deana Voren se spremala za Super Boul zabavu te je iz lokalne prodavnice naručila picu. Međutim, nije ni sanjala da će to napraviti pravu pometnju i da će čekati na nju, jer je ona otišla na pogrešnu adresu. Ni manje ni više hrana je stigla na adresu njenog bivšeg doma, koji je delila sa tadašnjim dečkom a odakle se iselila još u maju. Budući da je prodavnica u svojoj evidenciji mušterija zadržala tu staru adresu, dostavljač se uputio tamo.

Devojka je podelila snimak kako se osramotila dobivši poziv od dostavljača koji je pokušao da isporuči picu na adresu njenog bivšeg momka, i ne samo to- poslužio je i čaj.

Shutterstock

Dostavljačje ispričao kako se našao usred jedne urnebesne priče nakon što je picu dostavio na adresi bivšeg dečka muštrije

 

Video snimljen sigurnosnom kamerom u Deaninoj kući pogledalo je 13 miliona tiktokera a u ovom snimku 43-godišnji Dejv Majers ispričao je devojci da je njen bivši momak odbio picu, dok je u međuvremenu došla njegova nova devojka na vrata, raspitivajući se za ime vezano za narudžbinu. Kada je dostavljač otkro ime njegove bivše, sadašnja devojka je šokantno rekla: "To je njegova bivša! O Bože, jel to zbog toga što te danas videla?"

Na snimku se čuju Deana i njene prijateljice kako se smeju naglas Dejvovoj priči, a medicinska sestra je za Insajder rekla kako su tračevi bili zasita sočni, ali je u celoj priči Dejvova reakcija bila urnebesna. 

- Njegov smeh je zaista zarazan- rekla je Voren.

Iako je sve bila slučajnost i Deana tog dana nije videla svog bivšeg momka, ova situacija je svima bila pre svega zabavna. Dostavljač je rekao kako je po prirodi brbljiv i da ne voli da bude oficijalan u svojim dostavljanjima te da voli da proćaska sa klijentima. 

Ipak, on je postao viralan i na društvenim mrežama su ga ljudi vlo brzo zgotivili.

- Volim njegovu energiju! Nije dostavio samo picu već i čaj!

-"Drama se nastavlja"-

 

- Volim ga!-

- Ima opaku zabavu!- komentarisali su korisnici mreže

 

@deannanicole96

When your pizza mistakenly gets delivered to your ex’s house. I will never recover 💀 ♬ original sound - Deanna Warren

Momak je otkrio kako posle tri godine napušta posao dostavljača pica te da prelazi da radi za distributera piva. Voren je saznala u međuvremenu da je Majers dao otkaz u piceriji zbog svoje bolesti i retkog genetskog poremećaja mišićne distrofije pojasa ekstremiteta koja uzrokuje slabost mišića ramena i kuka. 

Kako je dostavljač otkrio to mu je bio najgori dan jer je imao nezgodu na poslu, nakon što je pao i posekao se na metalu.

- Imao sam dve pogrešne adrese tog dana. Ne samo da sam pao u radnji već i na jednom stepeniku, imao sam picu u ruci i spetljao sam se....Noge su mi bile loše tog dana.- otkrio je Majer.

 

 

Uprkos tome, rekao je da mu je zabava sa Vorenovom izvukla dan.

Deana je odlučila da pomogne Dejvu prikupljanjem sredstava, ali je momak rekao kako je on sposban za rad i da je možda bolje prikupiti sredstva za teže slučajeve i za podizanje sveti o ovoj bolesti. Deana je odlučila da  informacije o bolesti proširi na svojih 14 hilada pratilaca i da zajedno sa Dejvom nastave da dokumentuju priču.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)