Odrasli OVO SU SIMPTOMI RETKOG RAKA S KOJIM SE BORI VEDRANA RUDAN: Poznata spisateljica objavila potresnu kolumnu i saopštila: Umirem! 14:01
Odrasli INTIMNA ISPOVEST POZNATOG SPORTISTE: Mislio sam da osećam simptome prehlade, a bio je rak! Sve je uzrokovala polno prenosiva INFEKCIJA! 08:30
Odrasli ZNATE LI KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU PREHLADE I GRIPA? Ključan je ovaj simptom i njegovo trajanje, a posledice mogu biti kobne 16:20
Odrasli IMAM 31 GODINU I UMIREM OD RAKA, A SVE SAM UVEK RADILA "KAKO TREBA" - i zbog JEDNOG SE KAJEM! Ne ponavljajte moju grešku 15:12
Odrasli OVOM RAKU TREBA 20 GODINA DA POKAŽE SVOJE SIMPTOME i najteže ga je prepoznati! Doktorka otkriva: 1 neobičan simptom ne greši 08:30
Odrasli GODINAMA JE MISLILA DA JE SAMO PREHLAĐENA, a onda su joj lekari saopštili nešto stravično: Gospođo, vaša glava uopšte nije pričvršćena kako treba! (FOTO) 19:10
Odrasli ZA NEKOLIKO SATI OČEKUJE NAS TEMPERATURNA KATASTROFA - kako će to uticati na organizam? Kardiolog Borović upozorava: Tri stvari HITNO izbacite i uzmite ovaj vitamin! 16:40
Odrasli SPAVALI SU KADA IM JE USRED NOĆI PAS SKOČIO NA KREVET - cvileo je, lajao i vodio ih u sobu njihovog sina! Kada su otvorili vata, prizor ih je naježio - prolomio se vrisak! 09:40
Odrasli ŠOKANTNI PODACI ISTRAŽIVANJA: EVO ŠTA SE DEŠAVA SA SRCEM KADA UJUTRU POPIJEMO KAFU: I nije ono što svi prvo pomislimo! 15:01
Odrasli OVO SU SIMPTOMI STANJA OD KOG JE PREMINUO ČUVENI TRAGAČ: Milorad Milinković pao je u porti crkve i na mestu ostao mrtav, evo i zašto! 06:25
Roditeljstvo OVA ŽENA JE ZATRUDNELA TOKOM TRUDNOĆE: Kada je došla na porođaj, lekari su se zaprepastili zbog onog što vide! (VIDEO) 16:30
Roditeljstvo BLIZNAKINJE SU RAZDVOJENE NA ROĐENJU ZBOG BOLESTI - jedna se borila za život! Usledio je njihov prvi susret posle 7 meseci, svi zanemeli zbog onog što se dogodilo! (FOTO) 10:40