Odrasli KADA SAM ISKRENULA STOPALO, SVI SU MISLILI DA SAM PIJANA: A onda su mi u bolnici dali još 2 godine života! 09:40
Odrasli ŽELITE DA ZNATE KOLIKO GODINA ŽIVOTA VAM JE OSTALO? Dobro pogledajte svoje nokte, oni kriju pravu istinu! 17:15
Ispovesti DEDA JE PONAVLJAO DA NOĆU VIDI MUŠKARCA U KUĆI, ALI MU NIKO NIJE VEROVAO JER JE IMAO DEMENCIJU: A kad je umro otkrivena je babina najveća tajna, porodica u šoku! 19:05
Odrasli ŽALILA SE NA GLAVOBOLJU I DA JOJ GORE STOPALA - lekari su mislili da izmišlja, a onda su joj u mozgu našli najjeziviju stvar! I lekarima se život smučio! 13:25
Odrasli DA LI ZNATE KAKO SE PRAVILNO MERI TEMPERATURA? Jednu ogromnu grešku svi prave, evo šta nikako ne smete da radite pre upotrebe toplomera! 06:15
Odrasli 4 TEŠKA ZDRAVSTVENA POREMEĆAJA OTKRIVAJU OVAKVI TRAGOVI OD ČARAPA: Ako primetite promene oko članaka, ne igrajte se - SRCE je u pitanju! 13:01
Odrasli MISLILA SAM DA JE NEUDOBNI GRUDNJAK KRIV ZA BOLOVE I POČELA SAM DA POVRAĆAM: A onda su lekari otkrili da u meni raste nešto jezivo - bilo ih je 20! 12:55
Odrasli NJENE PESME JE OBOŽAVAO ČITAV REGION, A ONDA JE TEŠKO OBOLELA OD RAKA: Tvrdila je da je za to kriv napitak bez kog ne može nijedna kuća u Srbiji, a njene poslednje reči lede krv u žilama! 16:15
Vesti MAJKA MI JE NA SAMRTI OTKRILA ISTINU O MOM OCU: Zanemela sam od šoka, a onda je usledio novi udarac - sve što sam mislila da je istina, bila je laž! 15:41
Odrasli VELIKA NADA ZA OBOLELE OD RAKA: Naučnici otkrili okidač koji može da izleči bolesne ćelije! 06:15
Odrasli OVO STANJE JE OPASNO PO ŽIVOT, EFEKTI TRAJU 24 SATA: A sad je otkriveno i da povećava rizik od demencije! 23:15
Zanimljivosti POSLEDNJE REČI POZNATE TIKTOKERKE OBIŠLE SVET - objavila je snimak iz bolnice, pa preminula! Njena porodica ne može da se oporavi - otkrila šta joj se dogodilo! (VIDEO) 17:35