Odrasli Jedna od najlepših žena vodi NEMILOSRDNU borbu: Majka slavne manekenke emotivno otkrila "BOLEST NAS JE BACILA NA KOLENA" 09:27
Odrasli Lekari su joj 20 godina govorili da MRLJA na jeziku nije OPASNA, a onda je saznala da je čeka BORBA za život! 14:40
Odrasli Ako osećate BOL U STOPALU koji se "penje" u listove, REAGUJTE odmah, to može da bude i znak opake bolesti 16:01
Odrasli Mislila je da je oči bole od previše gledanja u ekran, a onda je saznala da ima MULTIPLA SKLEROZU: Sada se kaje što je ignorisala OVE simptome 22:00
Vesti Posle bakine smrti sam našla dnevnik koji je ona vodila o meni, ono što je pisalo u njemu me je pogodilo u srce 20:20
Odrasli MISLILA SAM DA MI DESNI KRVARE JER SAM PREJAKO TRLJALA ZUBE, A TO JE BIO PRVI ZNAK STRAŠNE BOLESTI: Ne smete da ignorišite ove simptome leukemije! 21:40
Odrasli OVA NAVIKA TOKOM SPAVANJA MOŽE BITI OPASNA: Lekari upozoravaju na vezu sa čak 172 različite bolesti 17:40
Odrasli BOLE VAS KOLENA, PENJANJE UZ STEPENICE JE PRAVA MUKA: Ova kategorija ljudi je najugroženija- rešenje je u vašim rukama! 09:40
Zanimljivosti SUPRUGA BRUSA VILISA OTKRILA SVE O STANJU MUŽA: Detalji strašne bolesti s kojom se bori glumac, samo ovo joj daje snagu! 14:20
Vesti KAO NA FILMU! VEĆ TRI DECENIJE VERUJE DA ŽIVI ISTI DAN: Pamćenje ove žene traje nekoliko minuta - muž je svaki dan podseća da su u braku! 15:40
Odrasli ONI PADAJU U KREVET KAO POKOŠENI NA NAJMANJI ZNAK PREHLADE: Da li su muškarci zaista slabići ili je ipak nešto drugo u pitanju? 14:20
Odrasli PRIMETILA JE PROMENE NA LICU, POSTAJALO JE SVE GORE: Pratioci na mrežama su joj otvorili oči, nije ni slutila gde živi! (VIDEO) 13:01