Odrasli Ja sam lekar, ovo je greška broj JEDAN koju svi prave kad se razbole od prehlade ili gripa 11:30
Odrasli OPASNIJA od bolesti, gubitka voljenih i razvoda: Lekari tvrde da nam JEDNA STVAR najviše SKRAĆUJE ŽIVOT! 19:14
Vesti Pitala je šefa da li sme da odvede bolesno dete kod lekara, zbog njegovog odgovora se svi krste! (VIDEO) 15:32
Odrasli Da li je bolje biti suviše MRŠAV ili previše DEBEO? Odgovor naučnika će vas verovatno iznenaditi! 10:20
Odrasli Jedna od najlepših žena vodi NEMILOSRDNU borbu: Majka slavne manekenke emotivno otkrila "BOLEST NAS JE BACILA NA KOLENA" 09:27
Odrasli Lekari su joj 20 godina govorili da MRLJA na jeziku nije OPASNA, a onda je saznala da je čeka BORBA za život! 14:40
Odrasli Ako osećate BOL U STOPALU koji se "penje" u listove, REAGUJTE odmah, to može da bude i znak opake bolesti 16:01
Odrasli Mislila je da je oči bole od previše gledanja u ekran, a onda je saznala da ima MULTIPLA SKLEROZU: Sada se kaje što je ignorisala OVE simptome 22:00
Vesti Posle bakine smrti sam našla dnevnik koji je ona vodila o meni, ono što je pisalo u njemu me je pogodilo u srce 20:20
Odrasli MISLILA SAM DA MI DESNI KRVARE JER SAM PREJAKO TRLJALA ZUBE, A TO JE BIO PRVI ZNAK STRAŠNE BOLESTI: Ne smete da ignorišite ove simptome leukemije! 21:40