Odrasli VAŠ DATUM ROĐENJA MOŽE ODREDITI KOJE OBOLJENJE VAM NAJVIŠE PRETI: Najgore prolaze oni koji su rođeni u OVOM mesecu! 08:30
Roditeljstvo OTAC JE NAPUSTIO PORODICU BEZ REČI: Posle 15 godina stigao je poziv sa nepoznatog broja - sin se javio i zanemeo od šoka! 20:35
Odrasli EVO KAKO U STVARI DELUJU MATIČNE ĆELIJE I KO NJIMA MOŽE DA SE LEČI: Dr Abazović sve objasnio - odakle se uzimaju i kako se primenjuju! (VIDEO) 17:01
Odrasli BIO SAM UBEĐEN DA MI JE ĆERKA NESTALA, A ONDA SU MI REKLI OD ČEGA BOLUJEM! Potresna ispovest čoveka s Alchajmerovom bolešću: Ovi simptomi su mi bili smešni! 13:35
Odrasli VLADIMIR JE SA 39 DOŽIVEO SRČANI UDAR, A ONDA UMRO, PA OŽIVEO: Tek tada je otkriveno od čega pati - stanje od kog oboli 22.000 Srba godišnje, svi zanemarujemo 1 SIMPTOM! 15:45
Odrasli "NORMALNA" KRVNA SLIKA NE ZNAČI DA NE PATITE OD TEŠKE BOLESTI: Evo šta tačno može da ukaže da se radi o nečem ozbiljnom! 07:20
Odrasli LJUDI SA OVOM KRVNOM GRUPOM IMAJU NAJVEĆE ŠANSE DA DOŽIVE ŠLOG PRE 60. GODINE: Ispitano 617.000 osoba 18:50
Odrasli MLADI STUDENT JE OSETIO BOL U KOLENU, ALI JE POMISLIO DA JE SAMO URASLA DLAKA! Kopao je po tome i usledio je ŠOK! 17:30
Odrasli AKO OSEĆATE OVE SIMPTOME U STOMAKU HITNO NA PREGLED - sumnja se na izuzetno redak rak! Jedna kategorija ljudi je posebno ugrožena, a sve može krenuti i s gorušicom! 09:40
Odrasli OVO SU MANJE POZNATI SIMPTOMI OPAKOG RAKA PLUĆA! Jedan se vidi na prstima - ako vam se ovo dogodi u predelu nokta, stanje je ALARMANTNO! 17:20
Odrasli MISLILA SAM DA IMAM UPALU KRAJNIKA, A ONDA SAM SAZNALA DA MI JE ŽIVOT U OPASNOSTI: Da li je moguće da mi se ovo desilo u 21. godini? 14:15