Horoskop

4 ZNAKA HOROSKOPA SU SPOSOBNA DA VOLE NAJVIŠE: Proverite da li je baš vaš partner među njima!

Neki od njih jedno vreme kriju emocije, dok ih drugi pokazuju odmah i to veoma direktno, ali jedno im je zajedničko - vole bez granica.

04.03.2023 09:01

4 ZNAKA HOROSKOPA SU SPOSOBNA DA VOLE NAJVIŠE: Proverite da li je baš vaš partner među njima!
shutterstock.com

Emocionalna veza može da se definiše kao poseban osećaj intimnosti, koji je nešto mnogo više od puke fizičke privlačnosti. Postoji nekoliko znakova koji stvaraju najdublju emocionalnu vezu sa partnerima. Kada govorimo o dubokoj, pravoj ljubavi, u pitanju je mnogo više od prolazne zaljubljenosti. Duboka emocionalna veza je trajna veza koja podrazumeva da smo sa nekim i dobru i u zlu. Oni koji vole duboko voljni su da se potrude da izgrade i održe svoje veze i često su nagrađeni činjenicom da su zauzvrat duboko voljeni.

Srećna Republika otrkiva vam i koja su to 4 znaka horoskopa koji su u stanju da najdublje vole.

Rak

shutterstock.com

Rak u ljubavi ništa ne prepušta slučaju 

Najveći emotivci među horoskopskim znakovima ujedno se i najsporije zaljubljuju iz veoma jednostavnog razloga - jednom kad se zaljube, zaljube se jače od bilo kog drugog. Rakovi ne prihvataju polovična rešenja kad je u pitanju ljubav, zato će radije biti sami nego u vezi u kojoj nisu zaljubljeni preko ušiju. Rakovi umeju da budu i te kako posesivni i da mahnito brane svoje, tako da se pripremi da potpišeš predbračni ugovor jer Rakovi dele sve dok je veza srećna. Kada nešto ne štima okreću se sebi, sebično grabe svoje stvari i okreću ti leđa, i to jednom i zauvek. On će učiniti da se osećaš kao kraljica u palati, obasipaće te skupocenim poklonima, ali će sve držati pod kontrolom. Mislićeš da imaš slobodu, ali u stvari ti ćeš živeti u zlatnom kavezu. Muškarac Rak težiće ka tome da kontroliše sve finansije u kući i prihode, a ako mu se povinuješ i spustiš loptu nagradiće te odanošću, vernošću i neće štedeti da na tebe potroši sve što ima. Iako žene teže nezavisnosti, Rakovi ne vole žene koje su karijeristi. Njima je stalo da ožene žene koje kao najveću težnju imaju da se ostvare kao majke i potpuno posvete porodičnom životu. Ništa neće usrećiti Raka od srećne porodice, naizgled skromne žene i puno dečice.

Škorpija

Veza sa Škorpijom biće iskustvo različito od bilo koje druge veze koju ste imali pre ove. Ne treba vas kriviti ako ste ovde i čitate ove redove jer ste pali na šarm Škorpije - nije lako odoleti njenom ekstremno uzbudljivom prisustvu. Škorpije su strastvene, inteligentne i neverovatno smele osobe. Jednom kada im privučete pažnju, povući će sve poteze samo da biste postali njihovi. Ali kao što zna svako ko je ikada izlazio sa Škorpijom, to nisu osobe koje se čitaju baš kao otvorene knjige. Škorpije su u stvari poprilično diskretne, tajnovite i misteriozne osobe. Sa Škorpijama retko ko zna na čemu je, na primer, činiće vam se da stvari idu dobro, da se vaš odnos sa njima razvija, dok to u realnosti uopšte ne izgleda tako. Ipak, ništa nije kao kada Škorpija zavoli. Možda tako ne izgleda na prvi pogled, ali Škorpija će se predati celim svojim bićem, iako će dati sve od sebe da se to ne vidi na prvu loptu.

Ribe

Shutterstock

Zaljubljene ribe spremne su na sve za svog partnera

Kada su Ribe zaljubljene, veoma su predane i saosećajne prema partneru. Oni mogu dati sve od sebe da pomognu osobi sa kojom su i vole da se osećaju uslužno. Uživaju u deljenju saveta ili jednostavno da budu tu da podrže svog partnera kada prolazi kroz težak period. Takođe, one umeju da budu stidljivije na početku, a kada počnu da se otvaraju i dele osećanja po pitanju svoje nesigurnosti, biće im potrebna samo vaša podrška i poštovanje, a ne ubeđivanje. Sklone su maštanju i neretko idealizuju partnera. U tim situacijama često bivaju povređene, tako da su naučile da dobro promisle pre nego što predaju srce drugoj osobi. Teško podnose neuspeh i raskid veze. Ribe vole intimnija druženja. Sa osobom rođenom u znaku Ribe možete imati skladnu vezu, bez trzavica, jer Ribe nisu podložne nepotrebnim svađama i prepirkama. 

Ovan

Ako vam se sviđa Ovan, nećete morati mnogo da analizirate u potrazi za odgovorom na pitanje da li su osećanja uzajamna, Ovan će vam to nedvosmisleno dati do znanja. Iskreni su i, kad se zaljube, to će toj osobi ubrzo i saopštiti, a neće se pokolebati ni sa prvim poteškoćama i izazovima. Obično su oni ti koji preduzimaju prvi korak jer dobro znaju šta žele. Uz to su puni energije, pa će preuzeti inicijativu i organizovati izlaske koji često neće biti samo sedenje u kafiću, već neko uzbudljivo iskustvo. U dužim vezama, neretko su oni ti koji planiraju zajedničke godišnje odmore. Energični i uvek u potrazi za novim, Ovnovi ne gube vreme na analiziranje prošlosti ili bilo čega preterano negativnog, zbog čega su često duša zabave. Međutim, istovremeno mogu da ostave utisak kako su opsednuti sobom, pa bi trebalo da se više potrude da slušaju druge i imaju strpljenja. Ipak, jedno je sigurno, a to je da kada se zaljube u potpunosti se prepuštaju toj osobi i tu više ni traga za druge osobe nema, prenosi portal Kolektiv.

shutterstock.com

Oni vole najdublje

BONUS VIDEO:

Komentari (0)