Horoskop

HOROSKOP AMERIČKIH INDIJANACA PREDVIĐA: Dabra čeka veridba ili venčanje, Zmiji sledi preokret, a Divljoj guski otpočinjanje zajedničkog života s partnerom!

Biće veridbi i najava svadbenih zvona, započinjanja zajedničkog života ali konačnog razrešenja za one koji su mudro čekali svojih pet minuta sreće

03.03.2023 09:01

HOROSKOP AMERIČKIH INDIJANACA PREDVIĐA: Dabra čeka veridba ili venčanje, Zmiji sledi preokret, a Divljoj guski otpočinjanje zajedničkog života s partnerom!
Pixabay.com

Američki Indijanci živeli su u skladu sa prirodom poštujući sva živa bića. Bili su vrsni poznavaoci kretanja planeta jer su na osnovu toga određivali sve što je važno za pleme - od perioda lova, do trenutka kad se ulazi u rat. Gledajući zvezde nebeski svet su "preslikavali" na zemlji, a životinje su imale veoma važnu ulogu u njihovim životima. Ne samo što su imena uglavnom dobijali na osnovu osobina određenih životinja, već je indijanski horoskop simbolički predstavljen životinjama uz verovanje da njihov duh štiti one koji su rođeni u određenom znaku.

Srećna republika vam donosi predviđanje američkih Indijanaca za mart 2023. odnosno tri znaka koja u danima ispred nas čeka najviše sreće u ljubavi.

Dabar (Bik)

20. 04 - 20.05

Dabar je marljiva životinja vezana uz zemlju i vodu i veoma vešt graditelj. Upravo te osobine krase i ljude rođene u znaku dabra, koje do kraja ovog meseca očekuju najlepše vesti na polju ljubavi. Sve što ste u poslednje vreme ulagali i gradili u ljubavi biće vam trostruko vraćeno. Nemate razloga za bilo kakvo premišljanje jer sreća kuca na vaša vrata. Poneti emocijama mnogi pripadnici ovog znaka do kraja marta će podići vezu na viši nivo, pa slede veridbe i dogovori za venčanja. Sve čestitke, zaslužili ste sreću koja kuca na vaša vrata.

Zmija (Škorpija)

24.10.- 21.11

Već dugo vremena osećate se kao da tapkate u mestu i da je svaki vaš korak u ljubavi ili blokiran ili pogrešno shvaćen. Zmija je drevna životinja koja je simbol mudrosti u indijanskoj civilizaciji, pa je savet da budete strpljivi i mudro sačekate svojih pet minuta sreće. Već u drugoj polovini marta sve će vam biti jasnije, kao da je neko skinuo komprenu sa vaših očiju. U ovom periodu najvažnija je iskrena komunikacija sa partnerom ako želite da kraj meseca dočekati ušuškani u zagrljaju voljene osobe, gde se i najlepše osećate. Sreća je tu na korak od vas, zato nemojte gubiti nadu.

shutterstock.com

Divlje guske (Vodolije) očekuje započinjanje zajedničkog života sa partnerom

Divlja guska (Vodolija)

22.12.- 19.01

Nakon teškog leta i neizvesne jeseni vi ste ove zime konačno svoji na svome. Uživate u iskrenim emocijama pa će se ovaj srećan ljubavni period nastaviti i u martu. Očekuje vas odluka o zajedničkom životu pod istim krovom sa partnerom, što vas, ako ćemo da budemo iskreni, malo plaši. Nemate razloga za strah zato što je partner već dokazao i pokazao koliko mu je stalo, a verujte, spreman je da ide u vatru i vodu za vas ako je potrebno. Umesto da tražite beznačajne povode za prepirku opustite se i uživajte u ljubavi koja će vas pratiti celog meseca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)