Horoskop

ŽELJNI PAŽNJE, GAZE PREKO SVIH ZARAD SVOJIH CILJEVA: Vreme rođenja otkriva kakvi smo zapravo

Proverite da li ste rođeni vođa ili manipilator i to samo na osnovu vremena kada ste rođeni.

24.02.2023 11:03

ŽELJNI PAŽNJE, GAZE PREKO SVIH ZARAD SVOJIH CILJEVA: Vreme rođenja otkriva kakvi smo zapravo
shutterstock.com

Sat rođenja važan je za tumačenje sudbine čoveka. Njime su predodređene osnovne karakteristike osobe, te njene mogućnosti i ograničenja na koje nailazi na životnom putu. U zavisnosti od doba dana ili noći kada smo se rodili, astrolozi tvrde da su nam izraženije određene osobine koje oblikuju našu ličnost.

shutterstock.com

Nekima se smešni novac a nekima samoća

TRAGAČI ZA ISTINOM I LIČNOM SATISFAKCIJOM – IZMEĐU PONOĆI I DVA SATA

Osobe rođene u prvim satima posle ponoći veoma su radoznale, što ih navodi na razna istraživanja. Vole istinu, no u svrhu ostvarenja vlastitih interesa, mogu se odati spletkarenju i manipulacijama. Za postizanje sreće nije im potrebno puno. Priroda im je podarila dugotrajan mladolik izgled i duševnu vitalnost. No, ponekad iz zbog toga okolina može smatrati nezrelim i razmaženima. Impulsivne i agresivne osobe, ali veoma istrajne i izdržljive. Drugi ih doživljavaju kao previše tvrdoglave i ponosne osobe, kojima nedostaje strpljivosti i sposobnosti mirne interakcije s drugima. U životu im je najvažnija uloga u društvu, moć i karijera, jer su usmereni na materijalne vrednosti. Rezultati će biti najbolji ukoliko se ona pravilno usmeri prema životnim ciljevima, bez zloupotrebe drugih na tom putu. 

MATERIJALISTI– IZMEĐU DVA I ČETIRI SATA

Veliki materijalisti i rasipnici, ili se barem tako ponašaju. Osobe rođene između dva i četiri sata posle ponoći vole komotan i luksuzan život. Dosta su vredni i uporni. Sa svojim velikim šarmom, simpatičnim izgledom i sposobnošću da budu u centru pažnje, mogu postati odlični glumci. Dinamični su i poseduju mogućnost istovremenog kvalitetnog rada na različitim poslovima. No, na njima se mogu samo kratkotrajno zadržati, pored silnog optimizma s kojim su ušli u neki posao

VOĐSTVO IM JE U KRVI – IZMEĐU ČETIRI I ŠEST SATI

Ne podnose nikakva ograničenja u životu, posebno ne autoritete. Rođeni su da budu vođe, jer ih krase i odlike iskrenost i otvorenost u nastupu. No, pritom mogu biti previše borbeni i egoistični. Osobe koje su rođene u vremenskom intervalu između četiri i šest sati posle ponoći moraju da nauče kako da kontrolišu svoj agresivan pristup i pouzdati se u bliske saradnike i dobronamerne savete prijatelja. Usmereni su na postizanje konkretnog cilja što im olakšava njihov smisao za dobru organizaciju putem jake koncentracije i snage volje. U radu gotovo do perfekcionizma obave svoj deo posla.

Pixabay

Samotnjaci su rođeni u ranim jutarnjim časovima

SAMOTNJACI - IZMEĐU ŠEST I OSAM SATI

 Osećajne, ali mistične osobe. Neretko se osamljuju kako bi pobegli u svoj svet mašte. Samo begom od surove stvarnosti, osećaju se sigurno. Velikodušni su, a pritom ne traže ništa od drugih. Odgovaraju im zanimanja u kojima mogu pomagati drugima. Važan im je fizički izgled i predstavljanje u javnosti. Harmoniju im može poremetiti grubost drugih, jer im emocionalna ravnoteža uvek zavisi od ponašanja drugih. o

HARIZMATIČNI AVANTURISTI- IZMEĐU OSAM I DESET SATI

Harizmatičnog su šarma koji privlači masu da im veruje bez ograničenja. Žele da ostvare dobrobit drugih, što im je omogućeno njihovom neposrednošću i jednostavnošću. Humanisti su koji rado pomažu unesrećenoj populaciji. Najvažnije im je kretanje, akcija na otvorenom kroz sportske aktivnosti.  Avanturističkog su duha, uvek u potrazi na novim saznanjima. 

ŽELJNI USPEHA I NADMETANJA - IZMEĐU DESET I DVANAEST SATI

Veoma su praktični i disciplinovani, pa doslednim radom izgrade uspešnu profesionalnu karijeru. Želju za uspehom obično sakriju kroz koristan društveni rad, pri kojem ne trpe konkurente, s kojima se rado nadmeću. Zagovornici su tolerancije i pravičnosti. Veoma su društveni i otvoreni za nove zamisli. Zbog ljubavi prema ljudima, većinom su okruženi iskrenim prijateljima. Tada uz dovoljno energije, koju moraju obnavljati nekom od tehnika opuštanja, mogu postići sve svoje zamisli.

Pixabay

U popodnevnim časovima rođene su strastvene osobe

MATERIJALISTI - IZMEĐU DVANAEST I ČETRNAEST SATI

Srećni su jedino nakon postizanja emocionalnih, duhovnih i senzualnih zadovoljenja, jer materijalno kod njih ne igra ulogu. Nikad se ne vežu za partnera zbog materijalne sigurnosti. Vole promene na svim nivoima, pa često putuju ili se odsele van zavičaja. Preseljenja im ne padaju teško, jer su veoma prilagodljivi. Ukoliko porade na jačoj disciplini, karijera im krene uzlaznom putanjom. Ne troše vreme na nebitne stvari. U društvu i u partnerskim odnosima, nisu od onih koji prvi pokreću inicijativu za akcijom.

PRIVLAČI IH STRAST KA UZBUĐENJU - IZMEĐU ČETRNAEST I ŠESNAEST SATI

Život im je buran i promenjiv, pun različitih promena. Privlači ih strast prema izazovima i uzbuđenju, pa ih smatraju snažnim, borbenim i odvažnim osobama. Prvi deo života im donosi najveća iskušenja. Na privatnom i poslovnom polju postižu dobre rezultate ukoliko životnu energiju pravilno usmere. Svom partneru su verni bez premišljanja, no ukoliko vide da nisu u centru pozornosti, ljubav potraže na drugom mestu. Za decu su u stanju sve da urade kako bi ih izveli na pravi put. Potpuno zadovoljenje postižu na privatnom i poslovnom planu jedino ako u njega mogu uneti sve svoje emocije. 

NE PRISTAJU NA SAMOĆU - IZMEĐU ŠESNAEST I OSAMNAEST SATI

Osobe kojima je pre svega važna harmonična porodica, a bez partnera život im je nezamisliv. No, ne smeju se odati histeričnom strahu od moguće usamljenosti. Lako rešavaju tuđe nedoumice i vešto smiruju probleme drugih, pa ih drugi karakterišu kao miroljupce i verne prijatelje.Posebnu ulogu igraju im novac i imovina, pa u prvom delu života teže da osiguraju materijalnu sigurnost i ekonomsku nezavisnost, piše Astroportal.in

shutterstock.com

Porodica im je centar sveta

SMISAO ŽIVOTA U ZAJEDNIŠTVU - IZMEĐU OSAMNAEST I DVADESET SATI

Omiljeni u društvu zbog svoje srdačne ličnosti. Uspešno pronalaze izlaz i iz ‘bezizlaznih’ situacija. Želje ljudi koje vole, znaju im biti važnije od vlastitih. Ulažu u zdravlje i fizički izgled, posebno kroz sportske aktivnosti. Ljubitelji su sporta, izleta i zabave, a među prvima su kad je reč o isprobavanju nečeg novog i zanimljivog. Smisao života ostvaruju samo kroz odnose s partnerom i drugim ljudima koje vole. No, pritom moraju znati da je potrebno raditi i na ostalim ‘nesavršenim’ odnosima. Pored ljubavi prema ljudskim bićima, znaju biti nestrpljivi prema njima, kao i zablokirati kad se od njih nešto zatraži.

POPULARNOST IM JE DUŠEVNA HRANA- IZMEĐU DVADESET I DVADESET I DVA SATA

 Uvek su iznad konvencionalnih društvenih normi, s kojima se zaista teško poistovećuju. Neshvaćeni su od okoline zbog životnih stavova i opredeljenja, pa dolaze u sukobe s konzervativcima. Vole biti slavni u svom području rada. Popularnost u društvu njihova je primarna želja, uz koju idu komplimenti i priznanja. Nepoznato i neobično njima je povod za akciju. Urođeni optimizam im ne da da ih slome nedaće, pa se iz njih podižu jači i uspešniji.

Foto: Shutterstock

U poslednjim satima dana rođene su energične osobe

PUNI ŽIVOTNE ENERGIJE - IZMEĐU DVADESET I DVA SATA I PONOĆI

Posebne su životne energije, veoma emocionalni i skloni velikoj duhovnoj smirenosti. Stabilni su dok god neko ne pokuša da narušiti njihov mir i ugrozi ljude koje vole. Do kraja se posvećuju obrazovanju i napretku duše. U srednjoj dobi postižu uspeh u karijeri i privatnom životu, a kad ga ostvare, zauvek ga zadrže. Veoma su inteligentni što je vidljivo po originalnom načinu razmišljanja, za razliku od onih u njihovoj okolini. Životne zavrzlame uspevaju da reše misaonom superiornošću, po čemu su u velikoj prednosti pred ostalima, no zbog toga ne smiju postati arogantni i egocentrični.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)