Horoskop

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA UVEK SE ZALJUBE U NAJBOLJE PRIJATELJE: Pogledajte da li u svojoj blizini imate srodnu dušu, a da toga niste ni svesni

Pojedini pripadnici Zodijaka vole da igraju na sigurno i srce predaju osobama iz svog okruženja.

31.01.2023 09:01

OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA UVEK SE ZALJUBE U NAJBOLJE PRIJATELJE: Pogledajte da li u svojoj blizini imate srodnu dušu, a da toga niste ni svesni
pexels.com

Ljubav ne bira ni mesto, ni vreme, ona se jednostavno desi. Nekada nam se srodna duša nalazi tik pred nosem, a da toga nismo ni svesni. Neretko se za emotivne partnere kaže da su pre svega najbolji prijatelji, pa tek onda ljubavnici. Nekima se upravo i desilo da se zaljube u svoje prijatelje i da prema njima gaje romantična osećanja. Pojedini horoskopski znaci se kao po nepisanom pravilu uvek zaljube u svoje prijatelje pre nego u osobe koje tek upoznaju. 

Srećna Republika vam otkriva koji znaci Zodijaka uvek padnu na šarm svojih najboljih prijatelja.

Pixabay.com

Ovnovi vole da igraju na sigurno i upuštaju se u romansu s nekim ko ih već dobro poznaje

Ovan

Ovnovi znaju da ih njihova impulsivna i temperamentna priroda često može učiniti pomalo napornim i teškim osobama. Zato uz sebe žele partnera koji ih sto posto razume i podržava, uprkos njihovoj naravi. Taj vatreni znak zna da ga najbolji prijatelj prihvata u potpunosti sa svim prednostima i manama. Nije retkost da se odjednom razvije više osećaja, pa da otkriju veliku ljubav u najdražima. Ovnovi vole da igraju na sigurno. Ako im je neko već prijatelj, sa njima je prošao sve dobro i loše i nema prostora za pretvaranje i neizvesnost. Time ujedno i eliminišu mogućnost da budu odbačeni i povređeni od strane partnera nakon nekog perioda upoznavanja kada se veza tek razvija.

Pixabay

Blizanci traže srodnu dušu i nekoga ko je spreman da isprati njihov nemirni duh

Blizanci

Blizanci su veoma aktivni i komunikativni. Zbog takve naravi pored sebe trebaju nekoga ko ima iste interese i koji se slaže sa njima u brojnim aktivnostima. Pa ko bi mogao biti bolji od njihovog najboljeg prijatelja? Uvek ima sluha za njihove potrebe i spreman je da ih sasluša čak i kada niko drugi ne bi. Ono što je takođe bitno, uvek je spreman za zabavu. Nije ni čudo što se Blizanci često zaljubljuju u svoje najbolje prijatelje koje smatraju i srodnim dušama.

pexels.com

Strelčevi uživaju u lakoći i jednostavnosti emotivnih odnosa, bez previše truda

Strelac

Pripadnici horoskopskog znaka Strelac vole svoju slobodu i najradije provode vreme s prijateljima. U njihovom društvu uživaju više nego u društvu partnera. Pošto imaju iste interese, gotovo uvek mogu nešto spontano učiniti s njima ili zajedno istraživati svet. Ta jednostavnost i lakoća jako impresionira Strelca, pa se lako može dogoditi da se vremenom zaljubi u svog najboljeg prijatelja.

pexels.com

Vodolije biraju partnere sa kojima mogu biti onakve kakve jesu, bez pretvaranja

Vodolija

Vodolije se smatraju bićima koja vole slobodu i osećaju se najugodnije u vezi kada su na istoj talasnoj dužini s partnerom. Ko najbolje zadovoljava ovaj kriterijum? Najbolji prijatelj, naravno. U njegovom društvu Vodolija može zaista biti onakva kakva jeste. Zato, u potrazi za ljubavlju nije retkost da pripadnici ovog horoskopskog znaka razviju osećanja prema prema nekom od bliskih prijatelja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)