Horoskop

OVO JE NAJBOLJA POZA ZA VOĐENJE LJUBAVI PREMA HOROSKOPU: Saznajte koja najviše prija vašem partneru i uživajte u erupciji strasti!

U zavisnosti od vašeg datuma rođenja, neke poze ćete voleti više, neke manje, a evo koje vam zvezde preporučuju!

28.01.2023 19:02

OVO JE NAJBOLJA POZA ZA VOĐENJE LJUBAVI PREMA HOROSKOPU: Saznajte koja najviše prija vašem partneru i uživajte u erupciji strasti!
pexels.com

Vreme praznika je uveliko prošlo, a popularan Dan zaljubljenih bezmalo kuca na vrata. Eksperti za veze smatraju da nikad nije na odmet malo začiniti stvari u postelji, a astrolozu pak dodaju još nešto. Naime smatra se da svaki horoskopski znak ima i određenu pozu u seksu koja mu najviše prija. Zvezde su uvek milsile na sve, tako da izgleda da prema položaju zvezda u trenutku vašeg rođenja neke seksualne poze volite više, a neke manje.

Srećna Republika vam tako otkriva i koje poze u seksu odgovaraju najviše vašem horoskopskom znaku.

1. Vodolija - kaubojka

shutterstock.com

Kaubojka preuzima stvar u svoje ruke

Vodolije su poznate po tome što su slobodnog duha i vole da eksperimentišu, što znači da im seksualni položaj kaubojke može omogućiti da se osećaju moćno dok se zabavljaju. Ovaj položaj uključuje muškarca partnera koji leži na leđima ispruženih nogu, dok žena sedi gore okrenuta licem ka partneru. Prednost ove poze je što što dama upravo u ovom položaju može da diktira tempo i dubinu penetracije.

2. Ribe - misionarska poza

Kao vodeni znak, ribe su pune ljubavi i emocija, pa je misionarska poza idealna za njih. Misionarski seks je klasična opcija za parove gde je muškarac gore, dok žena leži ispod njega. Ova poza omogućava bliskost budući da su partneri okrenuti licem ka licu. Intenzivni kontakt očima omogućava parovima da se osećaju neverovatno intimno, kao i da cene bliskost i emocije u vezi.

3. Ovnovi - kolica

Ovnovi su izuzetno vatreni znak koji uspeva da bude strastven, spontan i smeo u spavaćoj sobi, tako da su kolica za njih avanturistička poza. Ovo je poza samo za one koji su u dobroj kondiciji, budući da je neuobičajena i malo zahtevnija, a posebno savitljiva treba da bude žena. Muškarac je iza žene, dok je ona njemu okrenuta leđima i to naopačke. Njena glava je u blizini poda i pridžava se rukama, dok muškarac drži njene noge u vazduhu oslanjajući se na njih prilikom penetracije. Kompletna slika se i zove "kolica" jer muškarac i žena izgledaju ispreplitanih tela baš tako.

4. Bik - klackalica

Bikovima vlada planeta ljubavi i traže potrebu da se osećaju voljeno i paženo, ali i žude za strašću. Položaj klackalice podrazumeva da žena leži licem nadole na krevetu, karlice podignute nagore. Ona može zadnjicu i da podupre postavljanjem jastuka ispod kukova, dok je muškarac iza nje. Ova poza je slična pozi dogi, samo malo izmenjena.

5. Blizanci - poza 69

shutterstock.com

Poza 69 za blizance

Blizance karakteriše vedar duh i velika količina razigranosti, posebno u spavaćoj sobi. Oni žele najbolje od svega, tako da je 69 seksualna poza upravo ta koja može u najboljoj meri da zadovolji njihovu radoznalost. Na ovaj način oni istražuju telo svog partnera, ali istovremeno i uživaju u čarima oralnog seksa. Obostrani oralni seks je ono što najviše uzbuđuje Blizance.

6. Rak - lotus poza

Rak je jedan od najosetljivijih znakova pa ima tendenciju da bude romantičan i traži emotivnu intimnost, tako da je poza u kojoj su partneri bliski i imaju kontakt licem u lice za njih najidealnija. Ovde muškarac sedi, a žena je na njemu, tačnije u njegovom krilu.

7. Lav - otpozadi

Kao što jak vatreni znak sugeriše, lavovi su strastveni i ambiciozni sa snažnom željom za moći i autoritetom. Kada je u pitanju spavaća soba, oni su nežni i avanturistički raspoloženi, pa se preporučuje "pseća poza" poznatija i kao "dogi stajl" ili "otpozadi". Dogi poza podrazumeva da su i muškarac i žena na kolenima i oslonjeni na ruke. Muškarac je iza partnerke jedino je on taj koji diktira tempo.

8. Devica - poza žabe

Device su inteligentne, odane i odlične u komunikaciji. Poza je dobila naziv žabe jer ispreplitana tela liče na žabu. Tačnije žena je ta koja je u položaju žabe koja je spremna za skok. Ona je oslonjena na stopala sa rukama pognutim preko glave i prislonjenim na pod. Naravno ukoliko dama nije spremna za slične akrobacije, ona može da bude oslonjena i na kolena, da ruke postavi iznad sebe i da se osloni na krevet, ali da izdigne zadnjicu ka partneru koji je iza nje što je više moguće.

9. Vaga - poza školjke

shutterstock.com

Počinje kao misionarska ali zahteva da se noge dignu što više

Vage nisu džabe tako nazvane, budući da sama vaga znači dobro izbalansirane osobe. Položaj školjke im omogućava da budu nežni, fleksibilni i zabavni. Poza je dobila ime po tome što je telo žene savijeno kao školjka, dajući partneru potpuni pristup. Žene da bi izvele ovaj seksualni položaj školjke, morale bi da legnu  u položaj u kome su njihove noge u ravnoteži sa njihovim telom. Dakle žena leži na leđima, i diže noge visoko preko svoje glave, a ovo ujedno predstavlja i najdublju mogućnost penetracije.

10. Škorpija - kašika poza

Škorpije su poznate po svojoj lojalnosti, predanosti i vatrenoj strasti kada je u pitanju seks. Kašika je avanturistički i uzbudljiv položaj, koji podrazumeva da žena i muškarac leže na krevetu na boku. Žena je partneru okrenuta leđima i jednu nogu povlači i prebacuje ka njemu, a suprotnu ruku koristi kao oslonac na krevetu. 

11. Strelac - orao raširenih krila

Strelčevi su veoma otvoreni i mogu biti veoma nestašni, avanturistički raspoloženi i skloni eksperimentisanju. Orao raširenih krila je savršena poza za njih. Poza je slična kao i misionarska, samo što žena koja je dole ima noge raširene i podignute, koje izgledaju poput krila.

Shutterstock/printscreen

Isprobajte šta vam najviše odgovara

12. Jarac - poza obrnute kašike

Najbolje osobine Jarca su da su oni neverovatno lojalni, ambiciozni i strpljivi. Kao znak koji ceni udobnost i nežnu ljubav, seksualni položaj kašike daje im emocionalni i intimni aspekt seksa. Poza kašike je i seksualni položaj, ali i tehnika maženja. Ova tehnika im omogućava da pređu od faze maženja do faze seksa u rekordnom roku, a poza kašike bi se mogla opisati kao seks sa boka gde tela izgledaju poput kašike, a sve ovo navodi Dejli star.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)