Horoskop

"VRELI" HOROSKOP ZA 2023. I OSTVARENJE FANTAZIJA U KREVETU: Vage će probati nešto sasvim novo, Rakovi ispunjavaju dugoočekivanu želju, dok će jedan znak imati problema sa libidom!

Pred nama je godina u kojoj će i te kako biti moćni uticaji planeta kada su u pitanju partnerski odnosi, a mnogima će to otvoriti oči i na drugim poljima.

bySrećna republika

29.12.2022 18:01

"VRELI" HOROSKOP ZA 2023. I OSTVARENJE FANTAZIJA U KREVETU: Vage će probati nešto sasvim novo, Rakovi ispunjavaju dugoočekivanu želju, dok će jedan znak imati problema sa libidom!
shutterstock.com

Kraj jedne godine i početak nove predstavlja priliku da stvari postanu mnogo jasnije kada je u pitanju ono što zaista želite u ljubavi. Bez obzira na vaš status veze, 2022, sa svojim pomračenjem u senzualnom Biku i duboko osećajućom Škorpijom, postavila je temelje za ispunjenje najintimnijih veza pripadnika gotovo svih horoskopskih znakova. Sada, 2023. svi oni mogu da očekuju mnogo trenutaka ispunjenih vatrenim akcijama u vezama i davanjem prioriteta zadovoljstvu. Prvog marta, srećni Jupiter, planeta izobilja, sastaće se sa romantičnom Venerom u uzbudljivom kardinalnom vatrenom znaku Ovna, čineći jedan od najsrećnijih dana za ljubav tokom cele godine. A od 16. do 25. maja 2024. Jupiter će biti u Biku, fiksnom zemaljskom znaku poznatom po svom prizemljenom, staroškolskom romantičnom i postojanom pristupu ljubavi, koji može učiniti čuda za zadovoljstvo između posteljine i zaljubljenosti

shutterstock.com

Ovan

Ovan

Do 12. januara možda ste da se osećali manje motivisanim nego obično i verovatno s mnogo manje elana da ispunite svoje želje, pre svega zahvaljujući vašoj vladajućoj planeti, vatrenom Marsu, koji se kreće unazad kroz vašu zonu komunikacija. Međutim, ta niskoenergetska vibracija uskoro će nestati, a do proleća, posebno oko 20. aprila, kada pomračenje Sunca "padne" u vaš znak, bićete raspoloženi da počnete da pravite promene koje podržavaju vaše potrebe u okviru vaših najbližih veza. Dok je romantična Venera retrogradna u vašem romantičnom sektoru od 23. jula do 4. septembra, od vas će se zahtevati da usporite kada su u pitanju stvari srca. Vama kao osobi orijentisanoj na akciju to verovatno zvuči kao dosada, ali će vam u stvari odlično poslužiti jer je u pitanju šansa da u ljubavni život unesete više zabave, zadovoljstva i kreativnosti. Do trenutka kada pomračenje Sunca padne u vašu zonu partnerstva, 14. oktobra, bićete spremni da napravite potez koji vas može podesiti za veće emotivno blagostanje u vašim vezama jedan na jedan.

Bik 

U 2023. negovaćete više unutrašnjeg mira, što će se više odraziti na stabilnost vašeg ljubavnog i seksualnog života. U periodu pomračenja Meseca u vašem partnerskom sektoru 5. maja i pomračenja Meseca u vašem znaku 28. oktobra, vaš ljubavni život će "eksplodirati". Od 16. maja do 25. maja 2024, srećni Jupiter u vašem znaku pojačava vašu sreću i želju za još više onoga što vam donosi blaženstvo. Vaša vladarka, romantična Venera, biće retrogradna u vašem kućnom sektoru od 23. jula do 4. septembra, što bi moglo da podrazumeva da se osvrnete na stare emocionalne rane i borbe u vašem unutrašnjem životu. Naravno, to možda ne zvuči kao najbezazlenija aktivnost, ali otvorenost za više samostalnog rada i mir sa duhovima prošlih veza može vas podstaći na više ispunjenja i radosti u napredovanju.

Blizanci 

Iako godina počinje pomalo sporo, sa retrogradnim Marsom orijentisanim na akciju u vašem znaku, koji vam oduzima energiju, i vašim vladarom Merkurom, retrogradnim u vašem sektoru intimnosti, moći ćete ponovo da dobijete zamah do februara. U stvari, mnogo akcija do 16. maja. Pazite na nesporazuma jer ćete biti u periodu koji će vam pomoći da steknete jasnoću oko toga ko je vredan vašeg vremena i energije i koga da stavite na listu čekanja. Oko 14. oktobra, drugo pomračenje Sunca u godini pada u vašu romantičnu zonu, signalizirajući početak novog poglavlja izražavanja onoga što vam je u srcu i osiguravanja da dobijete ono što ste već dugo priželjkivali. 

shutterstock.com

Rak

Rak 

Od kraja 2021. određena priča se odvija u vezi sa vašom kreativnošću i romantikom, zahvaljujući seriji pomračenja koja se dešavaju u tim sektorima. A oko 5. maja, pomračenje Meseca u vašoj romantičnoj zoni značiće spoznaju koja otvara oči u vezi sa svim tim temama. Kada izađete iz toga, bićete još usklađeniji sa planom za ostvarivanje velikih ciljeva. A od 16. do 25. maja 2024. Jupiterovo putovanje kroz vaše dugoročne želje povećava vašu sposobnost da provodite vreme sa drugima. Ako ste slobodni, prijateljstvo bi moglo da postane nešto više, a ako ste u vezi, verovatno će vaša veza prerasti u nešto više. Oktobar može biti dinamičan, posebno nezaboravan mesec za vas, koji postavlja scenu za neobična iskustva, zabavu i strast, a može se desiti da 13. u mesecu ispunite dugoočekivanu fantaziju. Ono o čemu ste sanjali moglo bi da postane opipljivije nego što ste ikada zamišljali.

Lav 

Poslednjih nekoliko godina Saturn, planeta posvećenosti, kretao se kroz vaš sektor partnerstva, ohrabrujući vas da ozbiljno shvatite šta vam treba, a šta ne. Naporan rad koji ste uložili od 2020. sada će biti nagrađen i priznat. U idealnom slučaju, moći ćete da krenete napred, znajući da ste stvorili dobru osnovu na kojoj mogu da cvetaju partnerstva. Od 7. marta do maja 2025, a zatim ponovo od avgusta 2025. do februara 2026. Saturnovo putovanje kroz vaš intimni sektor može podržati vaš rad na zajedničkim ciljevima i seksualnoj vezi. Dok se romantična Venera kreće unazad kroz vaš znak od 23. jula do 4. septembra, pruža vam se prilika da ponovo razmislite o tome kako ste sebe postavili u svet. Ako ste slobodni, to bi moglo da znači da ćete se više potrduti u potragama za "potencijalnim" partnerima. Ako ste u vezi, očekuje vas veće zadovoljvstvo u trenucima s partnerom. Takođe možete da se radujete novom talasu strasti 12. decembra, kada vas očekuje bura strasti i nešto posebno u intimnim odnosima. Prepustite se. 

Devica 

Retrogradnost vašeg vladara Merkura kroz vaš ljubavni sektor do 18. januara mogla bi da dovede do prilično sporog početka nove godine na ljubavnom planu, ali vreme provedeno u razmišljanju o tome šta zaista želite od svojih intimnih odnosa može doprineti uzvišenom blaženstvu kroz ostatak godine. Kako se Saturn preseli u vaš sektor partnerstva 7. marta, gde će ostati do maja 2025, počećete da se upuštate u povremeno izazovno, ali temeljno poglavlje u vašim odnosima. Ako ste slobodni, mogli biste da radite na sebi na način koji podstiče svest o tome šta zaslužujete, a šta ne, a ako ste u vezi, izgradićete stabilne temelje koji će vam garantovati stabilan odnos na duge staze. Oko 20. aprila, prvo pomračenje Sunca u novoj seriji pada u vaš sektor intimnosti, u kom ćete maksimalno iskazati fantazije. 

shutterstock.com

Vaga

Vaga

Ova godina bi mogla da donese ogromne promene u vaš ljubavni život, zahvaljujući potpuno novoj seriji pomračenja koja direktno utiče na vaš identitet i veze jedan na jedan. Sve počinje oko 20. aprila pomračenjem Sunca u vašoj zoni partnerstva, koje će vam doneti mnoga preispitivanja u vezi. A oko 14. oktobra, kada pomračenje Sunca padne u vaš znak, postaćete posebno svesni svojih potreba i uživaćete u naletu samopouzdanja. Promene koje počnete da uviđate u tom periodu, trajaće do 2025, tako da možete očekivati mnogo toga novog, posebno u intimnim odnosima. Venera orijentisana na vezu, koja je inače vaš vladar, kreće se unazad kroz vaš sektor dugoročnih želja od 23. jula do 24. septembra, što nudi priliku da ponovo procenite šta želite u svom srcu. Do sredine oktobra, kada se Sunce koje donosi vitalnost spoji sa Merkurom u vašem znaku, možda ćete se osećati ovlašćenim da kažete svoju istinu i detaljno opišete romantična sanjarenja na nov samouveren način.

Škorpija

Vaš suvladar, akciono orijentisan Mars, biće retrogradan početkom godine, što bi moglo da ugrozi vaš libido i/ili sposobnost da ispunite fizičke i emocionalne želje do 12. januara. Međutim, izaći ćete iz tog tranzita mnogo snažniji i sa željama za ostvarivanje fantazija. Saturn, planeta ograničenja, prelazi u vaš romantični sektor 7. marta gde će ostati do maja 2025, a zatim ponovo od avgusta 2025. do februara 2026, što bi moglo da stvori malo nesigurnosti koja utiče na to kako primate ljubav. Ipak, na kraju, to je putovanje kojim ćete uspeti da povećate samopouzdanje. A pošto ste već prošli kroz skoro čitavu seriju pomračenja u vašem znaku i vašem sektoru partnerstva od kraja 2021. godine, bićete spremni za veliko finale koje dolazi ove godine - konkretno 5. maja i 28. oktobra. Jednom kada prođete kroz te velike astrološke događaje, bićete na putu zadovoljstva, najverovatnije s osobom svog života. Srećni Jupiter u vašoj zoni partnerstva od 16. maja do 25. maja 2024. dodatno će naglasiti taj aspekt. 

Strelac 

Retrogradnost Marsa u vašoj partnerskoj zoni do 12. januara mogla bi da dovede do sporog i potencijalno frustrirajućeg početka nove godine, ali nema potrebe da se plašite je će 2023. biti potpuno drugačija. Do 16. maja, srećni Jupiter, vaš vladar, uživa još jedan boravak u vašem sektoru romantike, pojačavajući vašu potrebu i sposobnost da kažete šta želite i u život unesete više razigranosti i strastvene seksi zabave. Poseban vrhunac kada su u pitanju intimni odnosi mogao bi da se pojavi oko 1. marta, kada se Jupiter povezuje sa slatkom Venerom. Oko 20. aprila, pomračenje Sunca u vašoj romantičnoj zoni predstavlja priliku da se uključite u svoje srce i progovorite. Osećaćete se kreativnije i spontanije, što bi moglo da da uzbudljiv novi ton za vaš ljubavni život, a ta ista vibracija bi mogla da bude očigledna oko 14. oktobra. I dok je želja za lutanjima urođena u vašem ljubavnom jeziku, Venerina retrogradnost u vašoj avanturističkoj zoni od 23. jula do 4. septembra mogla bi da baci u drugi plan vaš najnoviji plan potrage za uzbuđenjem. Shvatite to kao priliku da se usredsredite na ono što je zaista važno.  

shutterstock.com

Horoskop za 2023. godinu 

Jarac 

Iako ste često podešeni na ono što treba da uradite da biste zaslužili priznanje za svoj naporan rad, ovo je godina u kojoj ćete biti opušteniji zahvaljujući činjenici da će srećni Jupiter proći kroz vaš sektor romantike i samoizražavanja od 16. maja do 25. maja 2024. Taj tranzit ne samo da pojačava vašu unutrašnju potrebu da ostavite posao po strani i budete zabavniji i spontaniji, već će doneti i mnogo toga novog u vaš intimni život. Ako ste slobodni, očekujte salvu seksi, razigranih, smehom ispunjenih trenutaka sa potencijalnim partnerima. Ako ste u vezi, vi i vaš partner ćete se možda osećati kao kada ste se prvi put sreli. Venerina retrogradnost od 23. jula do 4. septembra pada u vašu zonu intimnosti, što bi moglo da vas inspiriše da se vratite na prethodno zapaljenu fantaziju. Uopšteno govoreći, dobro bi bilo da razmislite o tome šta vam je nekada donosilo zadovoljstvo i da li je vredno da to nešto probate sa svojim novim partnerom. 

Vodolija

Ova godina označava početak uzbudljivog novog ciklusa za vas jer će od 23. marta do 11. juna Pluton, planeta transformacije, uroniti u vaš znak. Počećete da osećate svoju moć na potpuno nov način, što će se i te kako odraziti na vaš intimni život.  Ako ste slobodni, pruža vam se prilika da upoznate neku viđeniju osobu ili partnera za ceo život. Od 23. jula do 4. septembra, Venera, planeta ljubavi, kreće se unazad kroz vaš sektor partnerstva, što može usporiti vaše napore da definišete ležerniju vezu ili postignete zajednički cilj s partnerom. Ali sve dok ste oboje strpljivi, videćete da taj period jača vašu vezu. Otprilike 14. oktobra, pomračenje Sunca u vašem avanturističkom sektoru može biti inspirativan trenutak koji otvara oči i u kom je spremnost da izađete iz vaše zone komfora znak za uzbunu.

Ribe

Godina bi mogla da počne malo sporo zahvaljujući retrogradnom Marsu orijentisanom na akciju u vašoj matičnoj zoni i retrogradnosti Merkura u vašem sektoru prijateljstva, ali kada vam sezona bude u punom jeku, a vaš godišnji mlad mesec pada 20. februara, bićete puni energije i spremni da se u punom sjaju pojavite u novoj godini. Saturn, planeta napornog rada i posvećenosti, počeće svoje višegodišnje putovanje kroz vaš znak 7. marta, tako da ćete biti spremni za samostalan rad i da preuzmete više odgovornosti. Imaćete više samopouzdanja i vaš magnetizam će osvajati sve redom. Od 24. avgusta do 16. septembra, glasnik Merkur se kreće unazad kroz vašu zonu partnerstva, što može biti trenutak u kom ćete lakše da meditirate o tome šta radite, a šta ne želite od svojih veza jedan na jedan i kako možete potpunije uživati u partnerstvu. Otprilike 14. oktobra, pomračenje Sunca u vašem sektoru intimnosti označava početak nove dinamične priče o vašem seksualnom blagostanju. Ključno je ne samo da delite tačno ono što želite, već da znate da to zaslužujete.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)