Horoskop

KOD NJIH VAŠE TAJNE NISU SIGURNE: Ovi horoskopski znaci su najveće tračare!

U njihovom društvu pazite šta pričate, ne znaju da drže jezik za zubima ni minut.

26.12.2022 09:02

KOD NJIH VAŠE TAJNE NISU SIGURNE: Ovi horoskopski znaci su najveće tračare!
Foto: Shutterstock

Pojedini znaci Zodijaka jedinostavno ne znaju da čuvaju tajne, šta god im poverili oni će brže bolje ispričati svima koji im se nađu u blizini. Zato, ukoliko u svojoj blizini imate nekoga od njih, dobro obratite pažnju šta pričate.

Pixabay

Pazite šta i pred kim pričate

Vodolija

Kao znak koji obožava društvo, Vodolija sa prijateljima neretko deli informacije iz svog života. Rado će komentarisati sve teme, bez izuzetka, a njihova otvorenost mu dozvoljava da olako govori i o privatnim stvarima. Ipak, koliko god voleo da je upućen u sve, u suštini mu najviše prijaju intelektualne teme. Politička scena, najnovija tehnološka dostignuća, geografija, svet su ono što u njemu budi strast.

Strelac

Pripadnici ovog znaka su veoma komunikativni, imaju dosta prijatelja sa kojima provode vreme i sa kojim vole da pročešljaju određene teme. Kako ih ljubav pokreće, Strelčevi će otvoreno govoriti o svijim ljubavnim i seksualnim iskustvima osobi koja im se sviđa. Na tapetu će se naći i bivši partneri, ljubavnici, suparnice…

Ovan

Ovnovi obožavaju da tračare o svim stvarima, a nije im strano ni ogovaranje. Oni jednostavno mogu od komarca da naprave magarca. Ipak, veoma se trude da sakriju tu svoju stranu, te prilikom prvih susreta sa ovim znakom nikada nećete videti da se upustio u tračarenje. Tek kad se oslobodi kreću aktuelne priče i sočni detalji. Pritom, Ovan će pri svemu tome zauzeti stav, piše Krstarica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)