Horoskop

ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU PREMA PODZNAKU? Bikovima sledi stupanje u brak, Škorpije rešavaju konflikte, a Jarčevima izazovi s novcem!

Nije samo horoskopski znak taj koji ukazuje na to šta su vam planete pripremile.

06.12.2022 09:02

ŠTA VAM ZVEZDE PREDVIĐAJU PREMA PODZNAKU? Bikovima sledi stupanje u brak, Škorpije rešavaju konflikte, a Jarčevima izazovi s novcem!
shutterstock.com

Astrološki hod kroz podznake ukazuje nam na to šta vas očekuje u narednom periodu. Pripremite se na neočekivano.

Ako ste u podznaku Ovan 

Poslednji direktan hod Saturna kroz znak Vodolije doneće raščišćavanje situacije na polju prijateljstva, ali i timova u kojima radite. Moraju da se postave jasna pravila, a neka prijateljstva ih neće preživeti zato što su u pitanju odnosi koji su iscrpili svrhu. Za Ovnove sledi i suočavanje s realnošću, ali i ograničenjima koja su nametnuta kroz određene planove. Tokom tog tranzita postaće vam jasno ko je zaista uz vas bez obzira na težinu situacije u kojoj se nalazite.

shutterstock.com

Bikovi će stati na ludi kamen

Ako ste u podznaku Bik 

Bićete pozvani da dovršite sve ono što niste na polju karijere i statusnih pitanja. Bikovi koji već dugo odlažu stupanje u brak sada će morati jasno da se izjasne, dok oni koji su u braku, ali odbijaju da rešavaju probleme, mogu ostati sami. Kada je u pitanju posao, vreme je da preuzmete veću odgovornost za ono što radite i konačno odustanete od stvari koje su davno prevaziđene. Bilo da je reč o trenutnim pozicijama ili radnom mestu koje vas više ne zadovoljava, vreme je da krenete dalje.

shutterstock.com

Blizance očekuje duže putovanje

Ako ste u podznaku Blizanac

Imali ste priliku da za vreme Saturnovog retrogradnog hoda preispitate duhovna načela na kojima zasnivati život. Sada je vreme da sve što više ne odgovara suštinskim duhovnim potrebama odstranite iz života. Za one Blizance koji i dalje studiraju vreme je da nastave tamo gde su stali i završe započeto. Moguće je da ćete u ovom periodu poći na duže putovanje koje ste odlagali ili su postojale neke prepreke zbog kojih ono nije moglo biti realizovano.

Foto: Shutterstock

Rakovi se bave pitanjem nasledstva

Ako ste u podznaku Rak 

Direktan hod Saturna uticaće tako da ćete morati da dovršite unutrašnje transformacije na lakši ili teži način. Promene su nužne i u ovom trenutku mogu delovati naročito neprijatno i teško, ali osećate da nemate izbora. Ako imate nerešeno pitanje nasledstva, sada je pravi trenutak da se pozabavite time. Ukoliko ste planirali da otplatite kredit ili pozajmicu, sada se može postaviti pitanje vraćanja dugova zbog nekih okolnosti koje ne dozvoljavaju fleksibilan pristup.

Foto: Shutterstock

Lavove očekuje ljubavna bura

Ako ste u podznaju Lav 

Na polju partnerskih odnosa biće burno. Stvari su se malo primirile za vreme retrogradnog Saturnovog hoda, ali sada stari problemi iskrsavaju u novom ruhu. Ili ćete rešavati sporna pitanja ili će sudija svirati kraj. Ovo važi kako za emotivna tako i za poslovna partnerstva, pa ćete imati osećaj da čak i tamo gde sve funkcioniše dobro odnosi moraju biti preformulisani na jedan novi način. Neće vam biti lako, ali ako mislite da nešto vredi truda, radite na tome. Ono što ne vredi otići će samo.

Shutterstock

Device, neka vaš fokus bude na poslu

Ako ste u podznaku Devica

Moraćete svakodnevno funkcionisanje da podredite jednoj strogoj disciplini ako želite da položite ispit koji Saturn stavlja pred vas. Ovo pravilo važi i kada je u pitanju posao, pa bi bilo dobro da vam upravo to bude okupacija u narednim danima i da ste u potpunosti posvećeni poslovnim obavezama. Što manje hedonizma i vojnički pristup važi za vas sve do početka marta, kada Saturn prelazi u polje partnerskih odnosa i pomera težište u drugu životnu sferu.

shutterstock.com

Vagama su porodični odnosi na testu

Ako ste u podznaku Vaga

Bavićete se nerazrešenim emotivnim odnosima, gde ćete morati da zauzmete prilično čvrst stav i jasne granice jer je to upravo ono što Saturn zahteva od vas. Samo ovaj put budite dosledni i nemojte se prilagođavati partnerovim željama i potrebama nauštrb potreba koje potiskujete već dugo. Sada je vreme da postavite jasne granice partneru, gde mora da se zaustavi i prepozna da ne može dalje. Otvaraju se i pitanja u vezi s decom, koja će se takođe rešavati tokom ovog tranzita.

pexels.com

Škorpije u konfliktu sa sobom i drugima

Ako ste u podznaku Škorpija

Predstoji vam malo teže duševno razdoblje. Periodično vam se može javljati osećaj teskobe iz naizgled apstraktnih razloga u vezi s nekim događajima iz prošlosti i tiču se jednog roditelja. Ako budete imali dovoljno hrabrosti, možete upravo tokom ovog poslednjeg direktnog hoda Saturna kroz znak Vodolije da razrešite neke duboke unutrašnje konflikte koji potiču iz nerazrešenih odnosa s roditeljima. Može se postaviti i pitanje nekretnine u kojoj živite i koja iz nekog razloga može biti ugrožena.

shutterstock.com

Strelčevi, oprez u saobraćaju

Ako ste u podznaku Strelac 

Morate razrešiti odnose s braćom i sestrama ili bliskim prijateljima i rođacima, posebno ako osećate da vam na neki način ugrožavaju slobodu. Postoje neki razgovori koji moraju biti obavljeni do marta. U suprotnom, rizikujete da zauvek izgubite nekoga ko vam je veoma važan. Kada je reč o poslu, i kratkoročne poslove morate da planirate s mnogo ozbiljnosti, obraćajući pažnju na detalje. Budite oprezni u saobraćaju, naročito na auto-putu, pošto su mogući incidenti.

Pixabay.com

Jarčevima stiže novac

Ako ste u podznaku Jarac 

Direktan hod Saturna naročito će uticati na finansije. Neki Jarčevi će biti nagrađeni za minuli rad i osetiće sve benefite ranijih zalaganja, dok će drugi koji su bili malo više zaneti uspehom i ponašali se arogantno sada biti prinuđeni da slete na zemlju i suoče se s realnošću, a koja nije ni najmanje ružičasta. Realna očekivanja i ciljevi su ono čega se treba pridržavati, bez megalomanskih planova u ovom trenutku. Takođe, potrebno je da se vratite osnovnim vrednostima, koje kao da ste pomalo zaboravili.

shutterstock.com

Vodolije sami sa svojim mislima

Ako ste u podznaku Vodolija

Bićete okrenuti sebi i promenama koje su nužne u narednim mesecima. Pristup životu postao je mnogo ozbiljniji u prethodnom periodu i tranzit Saturna kroz prvo polje donosi zrelost i veću životnu mudrost. Sada je potrebno da razrešite sa sobom ono što je preostalo da biste u potpunosti prošli Saturnovu lekciju. Da bi proces učenja bio potpun, morate biti strogi prema sebi i dovršiti ono što ste započeli ulaskom Saturna u Vodoliju.

unsplash.com

Ribe pronalaze svoj smisao

Ako ste u podznaku Riba 

Na neki način prolazite kroz fazu pročišćenja i do proleća vas prati osećaj kao da niste centrirani i lutate bez nekog jasnog cilja. Ono što vam nedostaje jeste postojanje jasnih granica i previše oslanjanja na intuiciju umesto na neke opipljive dokaze. To je najizraženije upravo tokom direktnog hoda Saturna. Otvara vam se mogućnost da preispitate i shvatite najdublje želje i potrebe, što može da bude veoma važno za vas u procesu rada na sebi i postizanja vidljivih rezultata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari. (0)