Horoskop

ONI SU DEFINITIVNO NAJBOLJI I NAJODANIJI MUŽEVI! Pripadnici ova četiri horoskopska znaka su pouzdani i puni ljubavi

Svaka žena pored sebi želi da ima muškarca koji će joj biti podrška i koji će je čuvati kao malo vode na dlanu, a sa pripadnicima ova četiri znaka Zodijaka definitivno nema greške, tvrde astrolozi.

bySrećna republika

06.11.2022 09:01

ONI SU DEFINITIVNO NAJBOLJI I NAJODANIJI MUŽEVI! Pripadnici ova četiri horoskopska znaka su pouzdani i puni ljubavi
shutterstock.com

Kada tražimo partnera s najboljim osobinama možemo uzeti u obzir i astrologiju, pa prema horoskopskom znaku odrediti koja je najbolja osoba za nas. Astrologija nam mnogo govori o osobinama i sposobnostima, kako drugih, tako i nas samih, a ono što je svakako zajedničko svim ženama jeste da one žele nekog pouzdanog, odanog i predanog, kao i osobu koja će im se uvek naći kao podrška, posebno u teškim i izazovnim situacijama. Iako ne mora da znači da i muškarci koji ne pripadaju narednim znacima ne mogu da budu takav tip partnera, astrolozi se slažu u oceni da je za četiri znaka Zodijaka jedna stvar definitivno zajednička - oni su pouzdani. 

shutterstock.com

Bik

Bik 

Pouzdan, iskren i romantičan u srcu, Bik zna kako svoju ženu da čini srećnom i voljenom. Uvek traži stabilnost u svojim vezama i to je ono što najviše nadahnjuje. Držati će vas blizu i razmaziti svim onim što ima.

Lav

Lav je odan i ima dubok osećaj razumevanja. Voli da obasipa svoju ženu pažnjom i ljubavlju. Lavovi će razmaziti svoje žene tonom poklona, ​​vodeći ih u kupovinu ili planirajući zajedničko putovanje. Izuzetno ih podržavaju.

shutterstock.com

Rak

Rak

S njima je neverovatno lepo provoditi vreme, a vole sve u vezi s ljubavlju. Emotivni su i osećajni. Vole svog partnera da obasipaju ljubavlju i kvalitetno provode vreme sa njim. Dobrog su srca i učinili bi sve da njihov partner bude srećan.

Riba

Muškarac u znaku Ribe voli da ugađa i usreći druge. Svakom prilikom svoju suprugu čini srećnom i voljenom. Pobrinuće se da zaista bude tu za nju kao stub snage i podrške. Voli da bude rame za plakanje svom partneru i voljenim osobama.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)