Horoskop

TRI NAJSREĆNIJA DANA U FEBRUARU: Nemojte propustiti ove datume, donose blagostanje na svakom koraku!

Astrolozi veruju da će tokom tri dana u predstojećem mesecu mnoge pratiti sreća u ljubavi, na poslu i u međuljudskim odnosima.

27.01.2023 20:01

TRI NAJSREĆNIJA DANA U FEBRUARU: Nemojte propustiti ove datume, donose blagostanje na svakom koraku!
shutterstock.com

Pred nama je mirniji period, planete su u direktnom hodu, pa je u pitanju povoljno doba godine koje će obilovati dobrim prilikama. Zato pazite da vam one ne promaknu. U februaru nas očekuje doba promena, i to nabolje. Iskoristite ga kako biste poradili na komunikaciji sa partnerom, saradnicima i prijateljima. 

Astrolozi kažu da nam tri datuma u februaru posebno donose pozitivnu energiju, ljubav i sreću. 

pexels.com

Izražene liderske sposobnosti u februaru

2. februar

Drugi februar je važan jer nam može pomoći da otvorimo oči i bolje sagledamo svet oko sebe. Lakše ćemo protumačiti neke tajanstvene događaje koji nas očekuju u bliskoj budućnosti. Takođe, 2. februara se posebno usresredite na preduzimanje određenih radnji koje će vas odvesti do krajnjih ciljeva i realizacije planova. Pojačana intuicija, nalet energije i izražena volja za uspehom biće izuzetno naglašena. Možda je to pravi trenutak da preduzmete liderske poteze i na poslu, i u emotivnom životu. 

Pixabay

Uživajte u druženju sa prijateljima tokom predstojećeg meseca

5. februar

Ovaj dan je savršen za preduzimanje nekih koraka na ljubavnom i poslovnom planu, pre svega zbog povoljnog položaja Venere i Marsa, dve snažne planete koje i te kako utiču na naš život. To vreme biće savršeno i za ljude koji žele da se opuste, bilo na način da ostanu kod kuće i rade šta vole ili izađu s prijateljima na neko zanimljivo mesto.

Pixabay.com

Posebno izražena intuicija u drugom mesecu 2023. godine

11. februar

Jedanaestog februara Merkur ulazi u Vodoliju. Tad bi kod mnogih mogla da se probudi želja za znanjem, učenjem novih veština i proširivanjem pogleda na svet. Mnogi će osetiti neku neopisivu želju za kvalitetnijim, mirnijim životom i stvaranjem. Važno je da taj dan posebno slušate intuiciju i ne dopustite strahu da vas sputava. Od 11. februara mnogi će osetiti potrebu i želju da budu bolji. Ovaj period je idealan za preseljenje, preuređivanje, odlazak na izlete i putovanja, prenosi Atma.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)