Horoskop

NASTUPA MISTIČNI FEBRUAR POD VELOM TAJNE: Spremite se za Veneru u Ribama koja donosi sklonost ka toksičnom ponašanju, a evo šta treba uraditi za dobijanje gomile novca!

Venera položena u znaku Riba donosi mnoštvo neverovatnih promena, pa će se to odraziti na ponašanje pripadnika svih horoskopskih znakova.

25.01.2023 09:02

NASTUPA MISTIČNI FEBRUAR POD VELOM TAJNE: Spremite se za Veneru u Ribama koja donosi sklonost ka toksičnom ponašanju, a evo šta treba uraditi za dobijanje gomile novca!
shutterstock.com

Venera je sama po sebi zavodljiva, pomalo sebična u svojoj želji da dobije potrebnu pažnju i ljubav, koja joj je neophodna da bi se osećala živom. Venera u Ribama je najmanje sebična od svih Venera, čak bi se moglo reći da je potpuna suprotnost tome. Ona se daje bezrezervno onima kojima je njena ljubav i pažnja potrebna, pa čak i kada je kraljica scene, obožavana i voljena od svih, nikada neće zanemariti potrebe onih koji je okružuju.

shutterstock.com

Venera je jedna zaista posebna planeta

Ovo je jedna požrtvovana Venera, čak i kada tako ne izgleda, jer ne može drugačije. Odaje utisak nestalnosti i poput svetlosti teško ju je uhvatiti. Ako ne želi da je nađete, imaćete osećaj da je nestala s lica zemlje. Ali kada je tu za vas, onda je tu kao nijedna druga Venera. Problem ove Venere leži u tome što je Riba znak koji ne poznaje granice, pa Venera položena ovde ne zna gde završava ona, a gde počinje drugi. Ta vrsta simbioze u emotivnim odnosima može biti izuzetno lepa i inspirativna, ali u jednom trenutku počinjemo da osećamo gubitak sopstvenog identiteta i ne znamo ko smo i gde nam je mesto, što Veneri, kao takvoj, ne prija. Ona će često biti iskorišćena od drugih upravo zbog nedostatka granica, pa je poželjno da ima pored sebe nekoga ko je voli i štiti od toksičnih ljudi i odnosa - nekoga ko će da je trgne tako zanesenu i šapne joj da se probudi i otvori oči onda kada preti da postane opasno.

shutterstock.com

Tokom tranzita Venere kroz znak Ribe osetiće se promena energije

Kod nje uvek postoji opasnost od zavisnosti, kao što su droga alkohol i lekovi, pa treba biti veoma oprezan. Ona se odlično snalazi u virtuelnom svetu pošto se internet ubraja u simboliku Riba. To je osoba s mnoštvom lažnih profila koja živi nekoliko paralelnih života. Reč je o Veneri koja je, pre svega, tajna i, bez obzira na to koliko ste joj bliski i što često zaboravlja na granice, nikada je ne možete spoznati do kraja pošto uspešno izmiče i sama sebi.

Tokom ovog tranzita Venere kroz znak Riba osetiće se promena energije, koja se, pre svega, ogleda u većoj empatiji prema patnji bližnjeg. Ali se ne misli na ljude koji od svakog problema naprave slona, već na pravu istinsku patnju onih koji ćute. Sada ćemo biti u mogućnosti da osećamo tuđu bol i hodamo u tuđim cipelama. Pored empatije i saosećanja, osetićemo potrebu da ispoljimo kreativnost i da ono o čemu sanjamo pretvorimo u stvarnost. Sada smo prijemčivi za vizije i velike stvari. Sve što ima veze s internetom i zaradom preko interneta dolazi u prvi plan. Ako smo, na primer, prodavali svoje proizvode u radnji, sada je vreme i za onlajn prodaju. Oni koji pokreću svoj biznis, najbolje da se prvo oprobaju preko onlajn platformi, bilo da je reč o robi ili uslugama. U ovom periodu povećava se trgovina kriptovalutama, ali tu su i prevare u vidu lažnih kriptovaluta, pa je potreban dodatni oprez u onlajn poslovanju. Ovo je, takođe, period kada uživamo u romantičnoj muzici, slikama jakih boja i duhovnoj dimenziji u umetnosti. Na emotivnom planu ovo je ljubav koja leči i uzdiže do neslućenih visina. Ovo su veze koje uvek sa sobom nose i jednu duhovnu komponentu, koja nas vezuje mnogo dublje od fizičke, intelektualne, pa i emotivne povezanosti. Sada u drugom možemo naći utočište od svega što u sebi ima karakter prizemnog i banalnog i što nas udaljuje od onog božanskog u nama. S druge strane, ovo je period u kome ćemo dosta vremena provoditi u virtuelnom svetu, pa će mnoge ljubavi započeti upravo na ovaj način, preko društvenih mreža i platformi za upoznavanje. Ipak, treba biti oprezan zbog lažnih profila, na koje ćemo nailaziti češće nego inače. Sklonost ka toksičnom ponašanju takođe će biti pojačana, zatim potreba da se izbegava upotreba alkohola, droge i bilo kakvih lekova koje uzimamo na svoju ruku.

shutterstock.com

Tokom februara Venera pravi četiri značajna aspekta

 

Tokom februara Venera pravi četiri značajna aspekta, pa će se tako 5. 2. naći u izazovnim aspektima s Marsom, koji je u Blizancima, što znači da ne smemo da verujemo svemu što nam se govori, kako u ljubavi tako i u poslu, da ne bismo bili prevareni.

15. 2. Venera pravi sekstil s Uranom u znaku Bika, pa eto iznenadnih ljubavi, ali i raskida usled potrebe za slobodom, kao i iznenadnog novca, na koji uopšte nismo računali.

15. 2. Venera ulazi u Neptunov zagrljaj, što nam donosi zaljubljenost, ali i zaslepljenost, kao i opasnost od zloupotrebe alkohola, droge i lekova. Kod viših tipova jaka vera i duhovnost.

19. 2. Venera pravi sekstil ka Plutonu u Jarcu, pa eto opet karmičkih ljubavi i želje za kontrolom, ali i potpunim posedovanjem partnera jer je ljubav ovde opsesija. Odličan finansijski aspekt, ali je potreban oprez prilikom finansijskih transakcija.

Poznati s Venerom u Ribama: Van Gog, Johan Sebastijan Bah, Frederik Šopen, Kurt Kobejn, Igi Pop, Bili Holidej, Selin Dion, Viktor Igo, Edgar Alan Po, Martin Luter King, Đakomo Kazanova, Merilin Menson, Tomas Edison.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)